KAKAV MALER ZA RUSKOG ROMEA: Visio je sa 8. sprata, dok se ona tuširala!
Foto: YT

Samo u Rusiji

KAKAV MALER ZA RUSKOG ROMEA: Visio je sa 8. sprata, dok se ona tuširala!

Planeta -
Rizični pokušaj jednog ruskog Romea da impresionira svoju ljubav završio se fijaskom, kada je ostao da visi na osmom spratu solitera, jer je njegova Olga bila pod tušem.

Dvadeset petogodišnji Pavel Loginov iz grada Oziorsk, u Čeljabinskoj oblasti u Južnoj Rusiji, pokušao je da izvede ludu kaskadersku predstavu da bi impresionirao Olgu, ženu svojih snova. Ali, na njegovu žalost, sve je pošlo suprotno od plana.

Njegova ideja je bila da se na prozoru svoje drage na osmom spratu jedne višespratnice pojavi kao Supermen, ali, Olga se baš tad tuširala, zbog čega je ostao da visi pred njenim prozorom. Očajan, pokušao je da pozove Olgu na mobilni, ali se ona nije javljala. Onda je u panici počao da viče i da je doziva, što je privuklo pažnju komšija, od kojih je jedan i snimio celu scenu.

Kada se Olga nije javljala, Pavel je počeo da doziva njenu majku, u nadi da je ona tu negde i da će ga čuti, ali ni to nije pomoglo.

“Ne znam zašto je tako rizikovao”, prokomentarisao je komšija koji je snimao ceo događaj. “Mogao je da se spusti na terasu, i to bi bilo opasno po život, ali bi mu bar noge stajale na čvrstom. Ali da visi iznad zemlje sa osmog sprata, to je potpuno ludilo. "

Pavel je na kraju bio prisiljen da prekine svoju misiju, a na njegovu sreću izvukli su ga prijatelji koji su bili na krovu i držali konopac.

Kada je završila sa tuširanjem, Olga je prišla prozoru, i saznala šta se dogodilo, je joj Pavel dobacivao komprlimente sa krova. Pre nego što je zatvorila prozor, Pavelu je rekla da nije nimalo impresionirana i da joj više ne smeta.

(Daily mail)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track