(VIDEO) SAMO U AMERICI: Dečak slučajno pozvao 911, policajci dojurili i upucali im psa 6 puta!
Foto: Jutjub

Strašno!

(VIDEO) SAMO U AMERICI: Dečak slučajno pozvao 911, policajci dojurili i upucali im psa 6 puta!

Planeta -
Šest metaka, u psa? Mislim, šta možete reći?, uzdahnuo je Stensil. Priznaje da je pas zarežao kad su policajci došli na njihov posed

Porodica iz San Franciska razmatra da preduzme pravne korake nakon što je policajac ubio njihovog psa, a odgovarajući na slučajni hitni poziv.Prema lokalnoj televiziji KGO ABC, dvojica policajaca odgovorila su u nedelju uveče na hitni poziv nakon što je dete, igrajući se telefonom, slučajno pozvalo 911.

Džefri Stensil je izjavio da nikad nije mogao da zamisli da će nevina greška završiti tako da njihov pas, Zoi bude upucan.“Šest metaka, u psa? Mislim, šta možete reći?”, uzdahnuo je Stensil. Priznaje da je pas zarežao kad su policajci došli na njihov posed.

foto: Jutjub
foto: Jutjub

“Ona je zarežala, ja sam je umirivao ‘ne, ne, ne’. Ali on je počeo da puca: bum, bum, bum, a kad je završio, čini mi se kao šest puta, pas je završio upravo ovde”, rekao je.I porodica i Policijska uprava San Franciska složili su se da je Zoi ugrizla policajca za dlan barem jednom. Ipak, porodica tvrdi da se sva ta pucnjava mogla izbeći.“Razumem da su radili svoj posao”, kaže Madona Stensil.

foto: Jutjub
foto: Jutjub

“To je razumljivo, ali je činjenica da nam nije dao priliku da je sklonimo na sigurno, znate, a mi smo rekli ‘čekajte, sklonićemo je’, nisu nam dali priliku”.Policijska uprava San Franciska objavila je da je policajac ugrižen više puta i da je pucnjava bila nužna kako bi se prekinuo napad pit bula.

foto: Jutjub
foto: Jutjub

Međutim, to je mala uteha za porodicu Stensil, čiji je dugogodišnji ljubimac sada mrtav.“Ona je naš ljubimac. Imali smo je više od 10 godina tako, to stvarno slama srce”, rekla je Madona Stensil.

http://www.youtube.com/watch?v=IdBKkpeocmA

(Net.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track