CG premijer kupio gaće o državnom trošku

Uspomena s putovanja

CG premijer kupio gaće o državnom trošku

Planeta -
Članovi MANS su ispred zgrade vlade razvukli žicu na kojoj su raširili donji veš, obeležen imenima premijera i ministara

PODGORICA - Predstavnici Mreže za afirmaciju nevladinog sektora (MANS) organizovali su danas još jedan u nizu performansa ispred zgrade vlade Crne Gore u Podgorici, sa koga su poručili da su sigurni da premijer Igor Lukšić više neće biti u prilici da dobije još jedan mandat.

Članovi MANS su ispred zgrade vlade razvukli žicu na kojoj su raširili donji veš, obeležen imenima premijera i ministara.

Predstavnici MANS su naveli da je razlog takvog performansa saznanje da je Lukšić na službenom putovanju u Estoniji kupio sebi veš na trošak državnog budžeta.

MANS želi da ukaže koliko su besmisleni nameti koje vlada Crne Gore i Lukšić nameću građanima. Donji veš je nekonvencionalan način da se ukaže na sve to i pokazuje da vlada i premijer nemaju granica kada je u pitanju zloupotreba novca građana, kazao je predstavnik MANS Dejan Milovac.

Organizatori performansa su odneli u zgradu vlade Lukšićev veš kao poklon od građana, dok su ministra pozvali da sami uzmu svoje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track