(VIDEO) HTELA DA MU STAVI GRUDI POD NOS: Starletu sklonili od pape jer nije imala brushalter!
Foto: Jutjub

Samo htela da se ispovedi

(VIDEO) HTELA DA MU STAVI GRUDI POD NOS: Starletu sklonili od pape jer nije imala brushalter!

Planeta -
Viktoria Ksipolitakis (29) pokušala je nekoliko puta da dogovori privatnu audijenciju kod pape Franje, kada nije uspela htela je da ga presretne

ASUNSION - Manekenka Viktorija Ksipolitakis (29) iz Argentine stajala je u prvom redu uz put u Asunsionu, glavnom gradu Paragvaja, kako bi pozdravila papu Franju koji je nedavno posetio tu zemlju, ali nije ga dočekala jer ju je obezbeđenje odvelo jer nije imala brushalter - ispod bele providne majice jasno su se ocrtavale nesputane gole grudi.

Viktorija je novinarima rekla da je došla da pozdravi papu jer se nadala "da će joj on oprostiti grehe". Već je pokušavala da dogovori privatnu audijenciju kod pontifa, ali nije uspela pa je odlučila je da ga presretne.

Budući da papa na turneji po Južnoj Americi nije posetio Argentinu, manekenka je otišla u Paragvaj da ga tamo dočeka. Okupljeni su počeli da je vređaju i viču "odlazi". Obezbeđenje je reagovalo i ispratilo je.

"Žao mi je. Izvinjavam se svima. Nisam htela nikoga da uvredim. Nisam znala šta radim i život mi je bio ugrožen. Nisam loša osoba. Želim da budem dobra prema drugima", rekla je kasnije Viktorija.

Pre šest meseci optužili su je da je koristila fotošop da bi povećala svoju pozadinu pošto je proglašena kraljicom karnevala. Pre nekoliko nedelja napravila je selfi s pilotima "Austral erlajnza", koji su je pustili u kokpit. Pilot i kopilot su zatim smenjeni.

foto: Twitter
foto: Twitter

(Dejli Mejl)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track