(FOTO) PRLJAVI, GOLI I BESRAMNI: Stjuardese i putnici objavljuju degutantne fotke iz aviona
Foto: Istagram Ps

Putnici iz pakla

(FOTO) PRLJAVI, GOLI I BESRAMNI: Stjuardese i putnici objavljuju degutantne fotke iz aviona

Planeta -
Pored ovakvih putnika ne želite da sedite ni tokom leta niti ikad u životu

LONDON - Život osoblja aviona odavno nije glamurozan kako se na prvi pogled čini, a i u avion sve više ulaze takvi zamazanci i prostaci da se čoveku stomak okreće ako mora da sedne do njih.

Stjuardese su počele da objavljuju fotografije svojih iskustava na društvenim mrežama - postovi sa haštagom #crewlife, #passengershaming i #flyingfeet daće vam mnogo bolji uvid u odvratne, prljave i smrljive situacije s kojima se stjuardese suočavaju tokom leta.

HAND CHECK!!! #passengershaming #crewlife #travel #sassystew #rantsofasassystew #flightattendantprobs #disgustingbastards

A photo posted by Passenger Shaming (@passengershaming) on Jul 18, 2015 at 8:15pm PDT

"Nijedan let nije isti. Nikad ne znaš šta te očekuje kad se ukrcaš. Svaki dan je nova avantura", kaže stjuardesa Heder Pul, ali ne u smislu "super, svaki dan je nova divna avantura".

Zašto se onda toliko mladih prijavljuje za posao kabinskog osoblja?

"Pa, ko ne bi voleo da provede par dana u Njujorku, Parizu, ili leškareći na plaži na Karibima, odsedati u najboljim hotelima", pošteno kaže Den Ejr, koji je radio kao stjuard više od 10 godina i sada drži stranicu Confessions of a Trolley Dolly (pišite zajedno u pretrazi inače ćete tražiti pola sata kao ja) na Fejsbuku, koja ima više od 73.000 fanova.

#BoardingProblems. Sit down and shut the f@*k up. We hope you have a pleasant flight! ✈️ #CoaTD #CrewLife

Posted by Confessionsofatrolleydolly on Sunday, July 12, 2015

#Passengershaming i #crewlife su popularni haštagovi kojima stjuardese i stjuardi beleže divne destinacije na kojima su bili, kao što je ova ispod.

Ali, tu sve češće objavljuju i bizarne zahteve putnika, golotinju i njihove neobične poze na sedištima.

Bivša stjuardesa Šon Ketlin, koja godinama piše blog, sada je osmislila i stranicu "Passenger Shaming# na Instagramu i Fejsbuku.

Kaže da joj putnici svake sedmice šalju stotine fotografija svinjca koje drugi putnici prave tokom leta, ali i raznih štrokavaca i čudaka koji putuju.

Pigs DO fly! #passengershaming #sassystew #crewlife #travel #rantsofasassystew #flightattendantprobs #disgustingbastards

A photo posted by Passenger Shaming (@passengershaming) on Jun 21, 2015 at 5:49am PDT

"Ipak, govorimo o malom broju ljudi. Na sreću, često upoznajete sjajne ljude i nekad se s njima i sprijateljite", kaže ona.

(Mail Online Travel)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track