(VIDEO) ČUDO PRIRODE: Ptice napravile Putinov portret nad nebom Njujorka
Foto: Printscreen YT

Počast za predsednika

(VIDEO) ČUDO PRIRODE: Ptice napravile Putinov portret nad nebom Njujorka

Planeta -
Veliko jato ptica koje se okuplja i kruži nad nebom Njujorka u jednom trenutku je dobilo obris ljudskog lika, i to nikog drugog do ruskog predsednika Vladimira Putina

U vreme kada sve više raste napetost u odnosima Sjedinjenih država i Rusije, na nebu nad Njujorkom zabeležena je neobična pojava, koja je izazvala veliku pažnju korisnika drušvenih mreža.

Video je snimila Šeril Džilbert, koja se u tom tenutku nalazila u otvorenom turističkom autobusu. Na snimku koji je postavila na Jutjub vidi se veliko jato ptica koje se okuplja i kruži u blizini autobusa i Bruklinskog mosta, da bi u jednom trenutku jato dobilo obris ljudskog lika, i to nikog drugog do ruskog predsednika Vladimira Putina.

Ovaj kratak snimak je prouzrokovao veliku polemiku na društvenim mrežama, i dok su neki bili oduševljeni ovim „čudom prirode“, neki komentatori tvrde da je se radi o montaži.

Ruski predsednik je poznat inače kao veliki ljubitelj prirode i ptica, a da li su mu njujorške ptice svojim letom zaista odale počast, možete i sami pogledati na video snimku.

http://www.youtube.com/watch?v=h-7-Ej_NuIg

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track