RODITELJI I SVEŠTENIK MONSTRUMI: Grupno silovali tinejdžerku pa joj sestra izvadila oči

Zverski zločin u Argentini

RODITELJI I SVEŠTENIK MONSTRUMI: Grupno silovali tinejdžerku pa joj sestra izvadila oči

Planeta -
Sestra je policiji ispričala da je žrtva imala vizije i verovali su da će se demoni uplašiti bola i napustiti njeno telo

BUENOS AJRES - Grupa mladića silovala je jednu argentinsku tinejdžerku (16), da bi joj potom rođena sestra izvadila oči u činu egzorcizma za koje tvrde da im je savetovao lokalni sveštenik.

Žrtva koja ima samo 16 godina trenutno je u bolnici gde joj se lekari bore za život, a njena porodica je kazala da su to uradili zato što su mislili da je opsednuta đavolom.

Sestra žrtve tvrdi da su im iz religijskog centra dali i oštar nož koji su koristili u ritualu i kazali joj da lično mora da počini brutalan čin kako bi izlečila sestru. Užas se dogodio u gradu General Pinedo, na severu Argentine.

Sestra je policiji ispričala da je žrtva imala vizije i verovali su da će se demoni uplašiti bola i napustiti njeno telo.

Žrtva je zadobila brojne povrede u predelu genitalija, a policija i dalje traga za grupom muškaraca koji su je silovali.

Šef lokalne policije Pablo Almiron je kazao medijima da su i roditelji devojčice verovali da je bila pod kontrolom đavola.Rekli su policiji da su joj se stalno ukazivale koze i druge životinje, i da su pitali evanđelijski centar i sveštenika za pomoć u izlečenju.

"Prvi put u 22 godine moje karijere sam doživeo nešto ovako. Teško je objasniti da se ovako nešto desilo tinejdžerki", navodi Almiron.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track