(VIDEO) EVO ZAŠTO SU ZBRZALI SVADBU: Na dan kad je trebalo da kaže DA zauvek sklopio oči
Foto: Printscreen FB

Brak dug 128 dana

(VIDEO) EVO ZAŠTO SU ZBRZALI SVADBU: Na dan kad je trebalo da kaže DA zauvek sklopio oči

Planeta -
Trebalo je da ti i ja još 60 godina provedemo zajedno, ali zahvalna sam i na ovome što nam je Bog dao, napisala mlada udovica prvog jutra koje je osvnulo bez njega

TORONTO - Mladi par iz Kanade, Dženifer Karter i Solomon Čau, oboje 26-godišnjaci, planirao je da se u avgustu venčaju i zatim otputuju na medeni mesec, ali ipak su napravili pometnju u porodicama i pomerili venčanje na april jer su saznali strašnu istinu: Solomonu je otkriven rak jetre, a sahranjen je baš na dan kad su isprva hteli da prave svadbu.

Solomon Chau died at home with wife Jennifer Carter on Monday, four months after a crowdfunding effort produced an early, surprise wedding at Casa Loma. http://on.thestar.com/1gVGQaZ

Posted by The Toronto Star on Tuesday, August 18, 2015

Svi ljudi su srećni na isti način i njihova ljubavna priča počela je lepo kao u bajci: dvoje mladih se zavolelo, verili su se prošlog aprila i natanane planirali svadbu ove godine u avgustu. Međutim, Solomonu je u decembru dijagnostikovan rak jetre.

Solomon i Dženifer su se upoznali na njegov 19. rođendan (Foto: Printscreen Facebook)
Solomon i Dženifer su se upoznali na njegov 19. rođendan (Foto: Printscreen Facebook)

Operisan je, ali bolest se proširila i u martu je ušla u terminalnu fazu. Lekari su mu rekli da će biti čudo ako uopšte dočeka leto, a venčanje, koje su planirali za avgust teško da će dočekati. Ali, on je živeo dan po dan, a lekari su ga nazvali "superčovek".

Smesta su promenili planove, zakazali venčanje za 11. april i ubrzali pripreme. Porodice i prijatelji razleteli su se na sve strane, a pošto nije bilo vremena za štednju, organizovali su preko interneta prikupljanje novca za venčanje i uspeli da sakupe 50.000 - toliko je trebalo za venčanje iz snova koje su Solomon i Dženifer želeli.

Venčali su se u
Venčali su se u

Venčali su se u muzeju "Kaza Loma" u Ontariju, a na medeni mesec otišli su na Nijagarine vodopade. Kupili su i psa.

Njihov brak, kruna ljubavi koja je počela na njegov 19. rođendan, trajao je 128 dana. Solomon je preminuo u snu u ponedeljak, 10. avgusta. Dženifer je bila uz njega. Sahranjen je u subotu, 22. avgusta.

"San svake devojke je da poraste i uda se za Solomona Čaua", napisala je Dženifer na Fejsbuku prvog dana koji je dočekala kao udovica.

"Naučio si me poslednjih meseci da ne smem da dozvolim da ijedan dan propadne. Pokazao si mi šta je prava ljubav i s 26 godina saznala sam o njoj više nego što neki saznaju u čitavom životu. Trebalo je da ti i ja još 60 godina provedemo zajedno, ali zahvalna sam i na ovih osam neverovatnih godina koje nam je Bog dao. Ti si sve što sam želela od supruga i mnogo više; uvek ću te nositi u srcu", napisala je mlada udovica u posveti suprugu.

http://www.youtube.com/watch?v=QUFhKtq1YsE

(The Toronto Star)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track