KAD SE SUDBINA POIGRA: Samo dan kasnije ubijena novinarka bi bila spasena!
Foto: Twitter

Dejli Miror otkriva

KAD SE SUDBINA POIGRA: Samo dan kasnije ubijena novinarka bi bila spasena!

Planeta -
Na snimku intervjua čuje se da je najmanje osam metaka ispaljeno, a kamera je, nakon što je pala na zemlju, snimila i ubicu, koji nosi pištolj. Tokom napada ubijena je voditeljka Alison Parker (24) i snimatelj Adam Varda (27)

NJUJORK - Alison Parker je tek napunila 24 godine i bila je zaposlena na televiziji WDBJ7 u Virdžiniji. Današnji dan je trebalo da odradi poslednji dan na poslu i u planu je imala venčanje sa kolegom, prenosi britanski Miror.

Međutim, tokom uživo javljanja u jutarnjih program, bivši kolega je naišao i odjednom počeo da puca. Ubio je voditeljku Alison, snimatelja Adama Varda (27) i ranio njihovu sagovornicu, izvršnu direktorku privredne komore oblasti "Smit Mauntin Lejk", Viki Gardner.

Na snimku intervjua čuje se da je najmanje osam metaka ispaljeno, a kamera je, nakon što je pala na zemlju, snimila i ubicu, koji nosi pištolj.

Na Tviteru se javio i Kris Herts, voditelj na istoj stanici, koji je napisao da su oni krili od javnosti, ali da je sa Alison bio u vezi devet meseci i da su planirali da se venčaju.

Oni su se nedavno verili i voditeljka je prešla da živi kod njega.

Policija u Virdžiniji saopštila je da je tokom potere osumnjičeni koji je identifikovan kao Vester Flanagan (41) doživeo saobraćajnu nesreću pošto je automobilom skliznuo sa puta i da je pronađen sa prostrelnom ranom, prenosi AP. On je životno ugrožen i nalazi se u bolnici, navodi policija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track