(VIDEO) MOMAK KRVNIČKI PRETUKAO DEVOJKU: Preživela i objavila snimak da svi vide kakav je monstrum!
Foto: Yt

Šokantno svedočenje

(VIDEO) MOMAK KRVNIČKI PRETUKAO DEVOJKU: Preživela i objavila snimak da svi vide kakav je monstrum!

Planeta -
Nisam više mogla da rasuđujem, prestala sam da ga molim da me pusti na miru, samo sam se sklupčala i čekala da bude gotovo, priseća se nesrećna devojka

VAŠINGTON - Užasavajući snimak bezbednosnih kamera na parkingu ispred jednog kluba u Vašingtonu šokirao je svet. Na snimku se vidi kako je pijani 22-godišnji Deril Mur skoro na smrt pretukao svoju 18-godišnju devojku Rejnu Holden.On je devojku napao pošto je video kako priča s jednim prijateljem. Slomio joj je rebra, a zahvaljujući sigurnosnim kamerama, osuđen je na 12 meseci zatvora. Rejna je odlučila da progovori nakon što je snimak pušten u javnost, a sve da bi upozorila druge devojke o kakvom se monstrumu radi.

"On je bio moja prva ljubav i potpuno sam mu verovala. Kad me te noći napao mislila sam da će me ubiti. Nikad se u životu nisam više bojala. Bilo me je strah da ga tužim, ali kad sam videla snimak znala sam moram da ga sprečim da to i dalje čini. Ne želim da neka druga žena prođe kroz ono kroz što sam ja prošla - kazala je Rejna i dodala kako je Mur bio šarmantan na početku njihove trogodišnje veze, ali da je "podivljao" kada je ostao bez posla.

"Kada me je video da pričam s drugim, poludeo je od ljubomore i počeo da me naziva pogrdnim imenima, a onda bacio piće na mene", priseća se Rejna koja je posle toga počela da beži.

Mur ju je jurio, a kada ju je dohvatio, udarao ju je sve dok nije pala u nesvest. Zatim ju je odvukao na parking i nastavio da udara.

"Vikao je da sam ku**a i nije hteo da prestane, iako sam mu govorila da će me ubiti. Nisam više mogla da rasuđujem, prestala sam da ga molim da me pusti na miru, samo sam se sklupčala i čekala da bude gotovo", priseća se nesrećna devojka..

Mur je prestao da je tuče tek kad je prijatelj došao i odmaknuo ga od nje. Ležala je u nesvesti. Pronašli su je čuvari paba i odmah pozvali policiju.

"Kazna koju je dobio činila mi se kao šamar. Još uvek imam noćne more i idem kod psihijatra. Nije pravedno ni pošteno. On je čudovište i želim da ostale devojke upozorim na to što je sposoban da učini. Ako će posle objavljivanja ovog snimka neko prijaviti svog zlostavljača, ja ću biti srećna", kaže Holdenova.

http://www.youtube.com/watch?v=MwgjnZTZuJw

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track