(VIDEO) NOVI SNIMAK BRUTALNOSTI ŠOKIRAO BRITANCE: Makedonski policajac udara izbeglice pendrekom!
Foto: Jutjub

Situacija se ne smiruje

(VIDEO) NOVI SNIMAK BRUTALNOSTI ŠOKIRAO BRITANCE: Makedonski policajac udara izbeglice pendrekom!

Planeta -
Ove slike su napravljene u Makedoniji. Mi razumemo da je ovo granična policija koja, moglo bi da kaže, pokušava da očuva kontrolu, da održi red, ali možete da vidite da ljude udaraju nečim što liči na penreke, dok ih policajci odvlače, rekla je Lisa Holand sa "Skaja"

LONDON - Britanska televizijska stanica "Skaj njuz" objavila je snimke na kojima se vidi kako granična policija u Makedoniji po jakom pljusku pendrecima tuče izbeglice. "Ove slike su napravljene u Makedoniji. Mi razumemo da je ovo granična policija koja, moglo bi da kaže, pokušava da očuva kontrolu, da održi red, ali možete da vidite da ljude udaraju nečim što liči na penreke, dok ih policajci odvlače", rekla je Lisa Holand sa "Skaja".

I dok se Britanija zgražava nad brutalnošću, još uvek nisu uradili ništa da pomognu izbeglicama. Dejvid Kameron, premijer Velike Britanije, zadržao je čvrst stav prema prihvatanju izbeglica upkos pritisku na njegovu državu da učini više na pružanju pomoći nakon objave utopljenog izbeglog deteta u Turskoj.

(Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track