VIDEO OCU MONSTRUMU 30 GODINA ROBIJE: Sinčića (3) za kaznu stavio u veš-mašinu i uključio je?!
Foto: Youtube Printscreen

I to je roditelj

VIDEO OCU MONSTRUMU 30 GODINA ROBIJE: Sinčića (3) za kaznu stavio u veš-mašinu i uključio je?!

Planeta -
U toku istrage se pravdao da je kupao sina i da dete mora da se utopilo zato što mu je iz nosa izlazila voda. Međutim, njegova starija sestra, koja je tada imala 5 godina, rekla je: Tata je stavio Bastjana u veš-mašinu jer je bio nevaljao u školici

PARIZ - Otac u Francuskoj čiji trogodišnji sin je preminuo, jer ga je stavio u mašinu za pranje veša osuđen je na zatvorsku kaznu od 30 godina, objavili su danas francuski mediji.

Foto: Youtube Printscreen
Foto: Youtube Printscreen

Kristof Šampnoa (36) je u novembru 2011. godine gurnuo sina Bastjana u veš-mašinu i uključio je, navodno kao kaznu za loše ponašanje, prenela je agencija AFP.

Dečakova 29-godišnja majka Šarlen Kot je inspektorima rekla da je sastavljala slagalicu sa ćerkom kad je čula da dete vrišti iz veš-mašine, dok je Šampnoa surfovao na Internetu. Majka je takođe osuđena na zatvorsku kaznu u trajanju od 12 godina "za pomaganje i podržavanje ubistva i zlostavljanja". Kot je rekla da, kad je njen sada već bivši muž izvadio Bastjana iz veš-mašine i uočio da više ne diše, rekao: "Barem nam neće više smetati." Šampnoa je bio taj koji je pozvao hitnu pomoć, rekavši da ima "mali problem" i da je njegov sin pao niz stepenice.

Otac ubica (Foto: Facebook printscreen)
Otac ubica (Foto: Facebook printscreen)

On je kasnije rekao da je kupao sina i da dete mora da se utopilo zato što mu je iz nosa izlazila voda. Žrtvina starija sestra, koja je u vreme ubistva imala pet godina, rekla je, međutim, lekarima: "Tata je stavio Bastjana u veš-mašinu jer je bio nevaljao u školici", a te verzije događaja se držala za čitavo vreme trajanja istrage.Tokom istrage su policajci saznali da otac nije želeo niti voleo plavokosog Bastjana i da je nad njim sprovodio oštre kazne za dečakovo sve nervoznije ponašanje kod kuće i u vrtiću, pa ga je između ostalog zaključavao u orman.

Foto: Printscreen
Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track