USPON I PAD NAJOPASNIJE ŽENE MEKSIČKOG KARTELA: Dečko se plašio njene brutalnosti i prijavio je!
Foto: Jutjub

Sejala je strah

USPON I PAD NAJOPASNIJE ŽENE MEKSIČKOG KARTELA: Dečko se plašio njene brutalnosti i prijavio je!

Planeta -
La Čina je uhapšena početkom nedelje u Meksiko Sitiju, a ona je zapravo manijakalni "kontrol frik", čija je nemilosrdna brutalnost i kratki živci plašila sve oko nje

Melisa Kalderon (30) je šefica jednog od najmoćnijih kartela u Meksiku. Poznata je kao "La Čina", a njen ugled zbog nasilničkog krvoprolića je toliko veliki da je kako se veruje njen dečko odlučio da je prijavi vlastima.La Čina je uhapšena početkom nedelje u Meksiko Sitiju, a ona je zapravo manijakalni "kontrol frik", čija je nemilosrdna brutalnost i kratki živci plašila sve oko nje.Oni koji bi upoznali njenu mračnu stranu bili su mučeni i odbacivani. U istrazi o njenim zločinima piše da se smatra da je ubila oko 180 ljudi.Dečko La Čine, koji je delovao kao njena desna ruka, Pedro Gomez nedavno je izdao i predao vlastima u zamenu za smanjenje sopstvene kazne. On je bio uključen u sve detalje zločina, lokacija tajnih grobnica njenih žrtava i još mnogo toga.

Konačna kap za Gomeza bila je kada je La Čina ubila nekoliko najbližih saradnika nakon što je verovala da su joj nelojalni. Ubila ih je, a tela je bacila u tajne grobnice.Prestravljen od nje i šokiran njenom brutalnošću, pobegao je i pao u ruke policije. Dao im je informacije o svim ubistvima, što je dovelo do otkrića nekoliko tela.La Čina je uhapšena i trenutno čeka na suđenje, a optužena je za više od 150 ubistava.Bila je poznati član Damaso kartela od 2005. godine, a onda se brzo "popela" na vlast jer je bila spremna da učestvuje u nasilju.

Prema nekim izveštajima, ubistva na njenoj teritoriji su se utrostručila nakon što je ona preuzela kartel. BNjena najzloglasnije "vizit karta" bila je da kidnapuje svoje žrtve iz sigurnosti svojih porodičnih domova i pošalje nazad raskomadana tela, ostavljajući ih na pragu kao poruku upozorenja za sve.

Volela je i da pokaže "previše". Pa je tako stalno pokazivala fotografije sa oružjem koje su zaista užasavajuće.

(Dejli Mejl)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track