Amerikanac pravi uređaje za komunikaciju s mrtvima
Foto: KURIR

Cena od 79 do 350 dolara

Amerikanac pravi uređaje za komunikaciju s mrtvima

Planeta -
Inženjer Geri Galka tvrdi da je uz pomoć aparata snimio glas svoje ćerke Melise koja je preminula 2004. godine. To ga je podstaklo da napravi još instrumenata

KONEKTIKAT - Amerikanac Geri Galka, inžinjer elektrotehnike, tvrdi da komunicira sa svojom ćerkom koja je umrla pre osam godina, uz pomoć specijalnog uređaja! Galka je, navodno, iskoristio svoju struku, pa je pomoću uređaja za otkrivanje elektromagnetnog polja uspeo da čuje preminulu najstariju ćerku Melssu. Tvrdi da je snimio poruku "Zdravo tata, volim te".

"Zvonila nam je na vrata, počela je da nam menja kanale na TV, palila je i gasila svetla". Dešavalo se da moja žena ruča s našim ćerkama Heder i Dženifer, kad bi sve tri osetile da je neko u prostoriji. Jednom prilikom sam legao u krevet, i osetio da je neko na mojoj strani kreveta. Osetio sam kao da mi je neko naslonio glavu na ruke. Dešavalo se da osetimo da nas neko tapše po ramenu, ljubi u čelo, zove nas, tvrdi Geri Galka, koje je inače iz Konektikata.Melisa je poginula 2004. godine u saobraćajnoj nesreći kada je imala 17 godina. Posle toga su, tvrdi Galka, on i njegova doživeli neobjašnjive fenomene u svojoj kući.

Ove pojave su naterale Galku da pokuša da komunicira sa Melisom. Napravio je uređaj pod nazivom "Mel-Meter 8704". Tvrdi da je uspeo da snimi Melisu i da ju je čak videla i mlađa ćerka."To je za nas velika uteha. S ovim uređajem rane su nam zacelile", priča Galka. Navodi da je proizveo nekoliko sličnih aparata za komunikaciju s mrtvima. Prodaje ih i koštaju od 79 do 350 dolara.

http://www.youtube.com/watch?v=F3MCPeyWv8Q

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track