MRAČNE ISPOVESTI ĆERKI SERIJSKIH UBICA: Otac je vešao mačiće, mislila sam da sam ćerka đavola!
Foto: Jutjub

Traume iz detinjstva

MRAČNE ISPOVESTI ĆERKI SERIJSKIH UBICA: Otac je vešao mačiće, mislila sam da sam ćerka đavola!

Planeta -
Drugi put, on je prikovao mačku za zid i krivio joj glavu sve dok njen vrat nije pukao. Pamti i kako je njen otac imao "izgled uživanja" na licu

Zloglasni Kit Džesperson (60) postao je poznat nakon priznanja svojih gnusnih zločina policiji i novinarima. Pisma su bila potpisana sa smajlijem i tako je i stekao nadimak. Ubica koji će do kraja života biti u zatvoru, često je za svoje žrtve birao prostitutke ili beskućnice. Silovao ih je i davio, a ukupno je ubio 8 žena.Sada majka dvoje dece, Melisa Mur prvi put je otkrila da je njen otac, Kit Džesperson bio serijski ubica "Smajli" kada je imala samo 15 godina. Pre toga, ona je verovala da je njeno detinjstvo normalno. Nije mislila da je njen otac išta drugačiji od drugih.

"On je bio zaštitnik, glava porodice", rekla je za Dejli Mejl i dodala:"On je bio ono šta sam mislila da je svaki tata."Ona je ipak, videla i kako "muči životinje koje su dolazile na imanje", priznala je.Murova je imala samo 5 godina kada je gledala kako njen otac besi njenih 5 mačića na žicu za veš i muči ih do smrti. Seća se vrištanja, ali nije učinila ništa da ga zaustavi. Drugi put, on je prikovao mačku za zid i krivio joj glavu sve dok njen vrat nije pukao. Pamti i kako je njen otac imao "izgled uživanja" na licu.Uprkos svemu tome, za nju je bio šok kada je Džesperson uhapšen zbog ubistva 8 žena 1995. godine.

"Znajući da je moj otac izazvao bol, izazive meni bol", kaže Mur. Ona je takođe osećala da su članovi njene porodice sekundarne žrtve njenog oca. On im je doneo mnogo patnje i sramote."Ne postoje knjige poput šta da radite ako vam je otac serijski ubica", rekla je.Zapravo, Melisa je napisala knjigu o njenom ocu i borbi njene porodice da se nose sa činjenicom ko je on. Ona je ostvarila kontakt i sa članovima porodica drugih serijskih ubica koji takođe pate od traume i stigme. Džen Karson, ćerka Majkla Karsona, jednog od "Ubica veštica iz San Franciska".Majkl Karson i Dženina maćeha Suzan Karson uhapšeni su u ranim 80-im godinama nakon njihovog ubilačkog divljanja, tokom koga su ubijali ljude za koje su mislili da su veštice. Ubistva su počela 1981. godine kada su ubili svoju 23-godišnju cimerku Kerin Barns u svom stanu u San Francisku.

Udarili su je u glavu tiganjem pre nego što su je uboli nožem 13. puta. Onda su je umotali u ćebe i sakrili telo u podrum. Oboje su uhapšeni 1983. godine zbog ubistva tri osobe, a osuđeni su na 75 godina do doživotne.Džen Karson postala je svesna da je njen otac, Majkl Karson, bio jedna polovina "San Francisko ubica veštica" kada je imala samo 8 godina.Pre toga, ona je kao i Murova, mislila da je deo normalne porodice. Jedina stvar koja joj se činila nekonvencionalno u njenom životu bila je činjenica da su se njeni roditelji razveli."Moj otac je bio diler droge od kuće, da to je ono što je radio. U predškolskoj ustanovi jednom sam u bila nevolji jer sam motala džoint, to je bio moj koncept normalnog", rekla je Karsonova za Dejli Mejl.Njen otac zakoračio je u svet droge, kada je oženio ženu po imenu Suzan. Seća se da je žena izgledala zastrašujuće.

"Pronašla sam novinske članke u kući", kaže Karsonova podsećajući se kako je saznala istinu o svom ocu."Nisam razumela sve reči, ali sam shvatila da su uboli ženu 13 puta i da su je udarili u glavu i tada je počela moj aborba sa doživotnim noćnim morama.""Osećala sam se jako usamljeno. Sećam se da sam u nekom istraživanju pročitala da su veće šanse da ti roditelja ubije grom nego da je serijski ubica", rekla je."Ja sam ćerka đavola. Sigurno sam i ja zla. Mislila sam da ću i ja povrediti ljude."

(First To Know)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track