NIMFOMANKA IZ NATO-A JURILA OFICIRE DA SE VEZUJU: I to na vežbi protiv ruskog napada na Evropu
Foto: Facebook

Seks skandal

NIMFOMANKA IZ NATO-A JURILA OFICIRE DA SE VEZUJU: I to na vežbi protiv ruskog napada na Evropu

Planeta -
Prethodno planirala zajednički život sa dugogodišnjim dečkom, takođe visokim oficirom

Poručnik američke vojske Baret Emenhajzer, stacioniran u tajnoj vojnoj bazi u Velikoj Britaniji, izbio je u središte istrage američkog Ministarstva obrane u vezi se slučajem analitičarke NATO-a Laure Dikson koja se upuštala u seks s oženjenim oficirima, a koji je uključivao i vezivanje, prenosi Dejli Mejl.

Otac dvoje dece, poručnik Emenhajzer, navodno je uživao u 'plodnoj seksualnoj vezi' s ovom civilnom službenicom tokom ključne NATO vežbe koja je trebalo da bude eventualni odgovor na rusku invaziju severne Evrope.

Istragu je pokrenulo pismo njenog ostavljenog dečka, bivšeg vojnog kapetana Vorena Hauarda koji je opisao kako je seksom zaluđena Diksonova vrebala oženjene oficire i rekao:

- Osećao sam se užasno i izdano kad sam otkrio da je započela vezu s poručnikom Emenhajzerom. Pomislio sam: "Pa šta to ona, dovraga, radi?!" Planirali smo zajednički život, a čim sam se okrenuo, ona se se upustila u seks s čitavim nizom oženjenih muškaraca u vojsci. Dok sam ja preuređivao kupatilo, ona je sudelovala u seansi tokom koje su je oficiri vezivali i pljuskali po stražnjici. Nadam se da će odgovarati za svoje besramno ponašanje - izjavio je povređeni kapetan.

Povređeni kapetan Hauard, Foto Facebook
Povređeni kapetan Hauard, Foto Facebook

Da je njegova devojka u vezi s poručnikom Emenhajzerom, Hauard je počeo da sumnja prošle godine kad su postali prijatelji na Fejsbuku. On tvrdi da je njegova nesuđena draga često dovodila razne muškarce u kuću, a da je ove godine čak otišla sa dvojicom kolega u Kanadu, a jedan od njih je već imao odnose sa njom.

Međutim, tu je stupila u "vezu" i sa poručnikom Emenhajzerom, a kapetan Hauard je za to da ga devojka vara saznao preko prijatelja. Ukoliko se utvrdi da su navodi koje je Voren Hauard dostavio američkoj vojsci tačni, oficiri koji su navodno bili u vezi sa Diksonovom mogli bi da ostanu bez posla a jednog od njih supruga je već napustila.

(jutarnji.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track