NAVLAKUŠA NA FEJSBUKU NORVEŠKE POLICIJE: Ako je neko izgubio hašiš, neka nam se javi
Foto: Printskrin FB

Provokacija

NAVLAKUŠA NA FEJSBUKU NORVEŠKE POLICIJE: Ako je neko izgubio hašiš, neka nam se javi

Planeta -
Lokalni policajci u Norveškoj na svojoj FB strani objavili status sa slikom paketa hašiša koji je nađen na ulici, sa pozivom vlasniku da ga preuzme

Norveška policija odlučila se na vrlo neobičan potez hvatanja kriminalaca. Lokalna policija ostrva Hitre i Froj na svojoj službenoj Fejsbuk strani objavila je sliku na kojoj se nalazi 90 grama hašiša i postavila pitanje “Da li je neko izgubio hašiš?”, prenosi BBC.

Oni su napisali da se radi o bloku hašiša kojeg je pronašao građanin Fillana, a procenjeno je da njegova ulična vrednost iznosi 1.100 dolara.

NOEN SOM SAVNER HASJEN SIN?I dag fikk vi inn melding fra en bedrift i Fillan om at det var funnet en "brun klump" som...

Posted by Politiet på Hitra og frøya on Monday, October 12, 2015

“Radi se o poprilično velikoj količini novca, a onaj ko je izgubio hašiš može kontaktirati policiju u Hitri”, navodi se na njihovom Fejsbuku.

Ova objava prikupila je više 10.000 lajkova iako stranicu prati nešto više od 2.000 ljudi. Posedovanje hašiša ilegalno je u Norveškoj, a svaka osoba koja se uhvati sa više od 5 grama završi na sudu.

(telegram.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track