(VIDEO) KAD BANDE ZARATE: Ovako je izgledao najveći bajkerski obračun ove godine
Foto: Youtube/Printscreen

Anarhija

(VIDEO) KAD BANDE ZARATE: Ovako je izgledao najveći bajkerski obračun ove godine

Planeta -
U jednom trenutku svi su mirno sedeli u restoranu, a već nekoliko trenutaka kasnije, jedni su puzili po podu, dok su drugi pucali u najveće

Policija je objavila snimak velikog sukoba među bandama motorista koji se dogodio 17. maja ove godine u gradu Vejk u Teksasu, kada je poginulo devet ljudi i 18 ranjeno.

Sukob je izbio na parkiralištu restorana, gde su se suparničke bajkerske bande potukle bejzbolskim palicama i noževima, a se i zapucalo. Snimak iz restorana u kojem se nalazila grupa motorciklista tek je sada dospela u javnost.

Vide se bajkeri u prepoznatljivoj odeći kako gledaju van restorana gde se nešto događalo. U jednom trenutku svi su počeli da ulaze unutra, a većina ih puzi po podu da se zaštiti od pucnjave. Neki ulaze kroz prozor restorana kako bi se spasili od haosa koji je nastao vani, a neki su odmah zapucali iz vatrenog oružja.

Policija još nije objavila rezultate autopsije i balističke analize pa ostaje nejasno čiji su meci ubili devetoricu bajkera u sukobu bandi Kozaka i Bandidosa (Bandita).

Nakon ovog događaja uhapšeno je 177 ljudi, ali samo se još nekoliko i dalje nalazi u zatvoru.

Ovako je to izgledalo pre pet meseci:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track