PUTIN SKRHAN ZBOG AVIONSKE NESREĆE: Moje srce i duša su uz porodice nastradalih!
Foto: Reuters

Saučešće

PUTIN SKRHAN ZBOG AVIONSKE NESREĆE: Moje srce i duša su uz porodice nastradalih!

Planeta -
Pošto je saslušao izveštaj o istrazi na mestu nesreće na Sinaju, Putin je rekao da posao treba da bude nastavljen sve dok ne budu potpuno uvereni da je taj deo posla završen

MOSKVA - Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je danas da je avionska nesreća u kojoj je poginulo 224 ljudi na povratku u Sankt Peterburg iz Egipta, nezapamćena tragedija.

"Voleo bih još jednom da izrazim saučešće porodicama i rodbini žrtava. To je velika tragedija. Mi smo s vama, našim srcima i dušama", rekao je Putin.

Prema njegovim rečima "u vreme takvih tragedija i u takvim satima, veoma je važno da se oseti rame bližnjih i da cela zemlja saučestvuje zbog tako ogromne katastrofe".

Putin je zatražio i temeljnu istragu pada aviona ruske kompanije "Kogalimavija" u Egiptu.

"Bez ikakve sumnje, sve treba da se uradi da rekonstruišemo objektivnu sliku o tome šta se dogodilo, tako da možemo da saznamo šta se desilo i reagujemo u skladu s tim", rekao je Putin.

Pošto je saslušao Sokolov izveštaj o istrazi na mestu nesreće na Sinaju, Putin je rekao da posao treba da bude nastavljen sve dok ne budu potpuno uvereni da je taj deo posla završen.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track