(VIDEO) VATROGASCI PALE MAŠTU: Ovi muškarci u toplesu pomažu beskućnicima i bolesnoj deci!
Foto: Printscreen Youtube

Raj za ženske oči

(VIDEO) VATROGASCI PALE MAŠTU: Ovi muškarci u toplesu pomažu beskućnicima i bolesnoj deci!

Planeta -
MADRID - U Španiji postoji opasnost od povećanog broja podmetnutih požara od strane ženske populacije posle lansiranja humanitarnog kalendara, u kome se nalaze zgodni vatrogasci u toplesu...

Kalendar za 2016. godinu se sigurno prodaje kao alva jer u njemu mogu da se vide izvajana tela pripadnika madsridske vatrogasne asocijacije za pomoć. Cilj je da se prikupe sredstva za beskućnike u Madridu i decu obolelu od HIV-a.

Kako je bilo tokom snimanja ovih seksi muškaraca, možete da vidite na promotivnom video snimku posle čega će vam biti jasno zašto će ovaj humanitaran projekat biti više nego uspešan. Naime, zgodni muškarci bez majce poziraju pored kamiona, creva, aparata za gašenje požara, ali pitanje je da li se ti predmeti uopšte vide pored mišićavih tela ovih hrabrih muškaraca...

Ovo je druga godina za redom da pravimo ovaj kalendar, ali prvi put da se fotografišu u toplesu, pošto su poslušali savete publike.

"Uvek sam smatrao da je cela ideja o napumpanim vatrogascima malo otrcanom, ali prošle godine sam video da je to ono što se prodaje, da to ljudi traže, a sada je to postala klasika", kaže Antonio Ponkela, predsednik vatrogasne grupe za pomoć.

Ipak, njihova ideja nije originalna i usamljen slučaj što možete da se uverite pošto pogledate video snimak sa sličnog snimanja u Juti:

(Z. T. D.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track