VERENICU ŽIVU ZAKOPAO: Čudo je spasilo od sigurne smrti
Foto: Printscreen Youtube

Bolesno

VERENICU ŽIVU ZAKOPAO: Čudo je spasilo od sigurne smrti

Planeta -
Britanka Stejsi Dživilijam (34) žrtva je porodičnog nasilja koja je, između ostalog, doživela da je verenik bodibilder živu zakopa u grob. Naime, Kejt Hjudžiz (39) i ranije je tukao a proveo je tri godine i devet meseci u zatvoru zbog toga. Stejsi mu je sve oprostila.

“Dok je bio u zatvoru pronašli su mi rak grlića maternice. Iz zatvora je izašao u februaru, a zaprosio me u julu u Breklet Beju, nedaleko od mesta gde me prebio”, ispričala je ova žena visoka oko metar i po.Zbog ovog poslednjeg puta kada je pokušao da je ubiti preti mu doživotni zatvor, javlja Miror.

Ovaj put žena se probudila u plitkom grobu prekrivena granama i lišćem.“Mislila sam da ću umreti. Osećala sam da sam zakopana u grobu, bila sam prekrivena granama, travama i grmljem. Pritisak na prsima bio je ogroman i borila sam se kako bih disala. Osećala sam klaustrofobiju. Kao da sam bila paralizovana, sve se odvijalo tako sporo. Nisam mogla disati, mislila sam da ću umreti. Uspela sam da se okrenem i ispužem. Kopala sam noktima i izvukla se napolje”, ispričala je novinarima.

Došla je do obližnjeg kluba za golf i srušila se, pa su zaposleni pozvali pomoć.Vikend ranije su opet raskinuli jer ju je udario u stomak i uzeo novac sa bankarskog računa. Pomirila se sa nasilnikom jer joj je rekao da mu je žao.

“Pozvao me u šetnju da bismo raspravili o našoj vezi. Bili smo verni tek dve nedelje. Trenutak pre nego što me je napao rekao je: ‘Ako te ja ne mogu imati neće niko’. Odjednom me uhvatio za glavu sa leđa. Pala sam na kolena i nisam mogla da se oslobodim. Srušio me na zemlju, na leđa. Sedeo je na meni i stavio svoje ruke na moj vrat. Pokušala sam da se oduprem. Kolenima me pritisnuo na zemlju a onda pustio. Pokušala sam da ustanem i pobegnem ali zgrabio me je za vrat i pritisnuo mi lice na zemlju. Nisam mogla da dišem”, ispričala je ona. Tada je izgubila svest.

Stejsi je provela dve nedelje u indukovanoj komi zbog povreda vrata, pluća, usta i jezika. Hjudžiz je uhapšen nakon što je pijan slupao njen auto. Policiji je rekao da je nikad neće naći a potpuno se šokirao kada su mu rekli da je živa.

“Uspaničio sam se. Nisam nameravao da je ubijem. Stavio sam je u grmlje i prekrio granjem, mislio sam da je mrtva.”, branio se pred porotom.

(danas.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track