TRAMPOV VETAR U LEĐA: Svi mi zavide zato što me Putin pohvalio
Foto: AP

Izbori u SAD

TRAMPOV VETAR U LEĐA: Svi mi zavide zato što me Putin pohvalio

Planeta -
Pretendent za republikansku kandidaturu za predsednika SAD Donald Tramp rekao je danas da svi oni koji ga kritikuju zbog pohvala koje mu je uputio ruski lider Vladimir Putin zapravo mu "užasno zavide" na tome, prenosi Vašington post.

"Putin se veoma dobro odnosi prema meni. Ruku na srce, i ja se dobro odnosim prema njemu. Smatram da možemo da sarađujemo sa Rusima u našu korist. Za sveobuhvatnu korist.

A oni (republikanci) mi užasno zavide jer Putin ih uopšte ne spominje", rekao je Tramp nastupajući na mitingu u Ajovi, prenosi Sputnjik.

Putin je u prošli četvrtak za vreme godišnje konferencije za novinare govorio o predstojećim izborima u SAD, nazvavši Donalda Trampa "bistrim čovekom punog talenta, koji je nesporni favorit u predsedničkoj trci“.

Tramp je, odgovarajući na reči ruskog predsednika Vladimira Putina, rekao da je velika čast dobiti kompliment od čoveka kojeg veoma poštuju u svojoj zemlji, ali i u inostranstvu, prenosi Sputnjik.

I šef odbora Državne dume za međunarodna pitanja Aleksej Puškov pohvalio je Trampa, nazvavši ga jedinim dostojnim kandidatom za "čoveka godine".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track