Najnovije vesti

DEDA MRAZ SE ZAGLAVIO U SNEGU: Vatrogasci ostali u čudu kad su ga videli
Foto: Printscreen Twitter

Nezgoda na putu

DEDA MRAZ SE ZAGLAVIO U SNEGU: Vatrogasci ostali u čudu kad su ga videli

Planeta
23:48h
Pozvani da pomognu automobilisti koji je ostao zaglavljen u snegu, vatrogasci su se ne malo iznenadili kada su se našli licem u lice sa Deda Mrazom.

"Već godinama spašavam ljude u nevolji, ali još nikada nisam spasio Deda Mraza", izjavio je kroz šalu Džozef Mekri, šef vatrogasne brigade u Loun Piku, u američkoj državi Juta.

Slučaj se dogodio 25. decembra, na Božić po gregorijanskom kalendaru. Vatrogasni dom je dobio poziv u pomoć od čoveka koji je ostao blokiran u snegu nakon što mu se motor na automobilu zapalio.

Kada su stigli do njega, vatrogasci su sa zaprepašćenjem otkrili da je reč o čuvenom dedici u crvenom odelu. Zapravo je to bio 66-godišnji Stiven Mejsi koji se svakog Božića prerušava u Deda Mraza kako bi podelio poklone siromašnima u okrugu.

Ove godine, međutim, motor na njegovom starom automobilu se zapalio dok je bezuspešno pokušao da se popne uz strmu uzbrdicu. Uplašivši se da bi moglo doći do eksplozije, Mejsi je brzo iskočio iz vozila i telefonom pozvao u pomoć.

Nekoliko minuta kasnije, vatrogasci su došli i ugasili požar, a zatim su se svi skupa slikali sa Deda Mrazom. Budući da je njegov automobil bio neupotrebljiv, ljubazni vatrogasci su ponudili Deda Mrazu da ga povezu vatrogasnim kolima kako bi mogao da podeli poklone.

"Pa, ne ostavlja se Deda Mraz pored puta", kazao je Mekri, dodajući da je savetovao Mejsiju da iduće godine svoj obilazak obavi na "dobrim starim sankama".

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...