(VIDEO) PUTIN KAO DEDA MRAZ: Poklonio štene labradora devojčici (11) iz Kurska
Foto: Printscreen

Iznenađenje

(VIDEO) PUTIN KAO DEDA MRAZ: Poklonio štene labradora devojčici (11) iz Kurska

Planeta -
Očajna što njena porodica ne može da priušti kućnog ljubimca, učenica Ana Abramova izjadala se predsedniku Rusije Vladimiru Putinu u pismu i zamolila ga da joj pomogne.

Ana danas srećno priča da je "otkad je bila mala" sanjala o kuci, ali iz skromnog porodičnog budžeta nemoguće je odvojiti novac za kupovinu šteneta. Zato je u septembru prošle godine zatražila pomoć od predsednika Vladimira Putina, koji je i ranije deci slao na poklon štence. Anina mama, učiteljica Tatjana Aleksandrovna, kaže da nije ni pokušala da odgovori ćerku od toga.

"Ana je zaslužila poklon; odlična je učenica, pobeđuje na takmičenjima u znanju, bavi se konjičkim sportom, angažovana je u više sekcija."

Prošle srede na vrata Anine porodice zakucali su lično gradonačelnica Kurska Olga Germanova i savezni inspektor Valerij Kobzjev i doneli paket, slatkiše i pozdrave lično predsednika Rusije.

Osmeh na Aninom licu sve govori. Bebi labradoru dala je ime Undina. Kuca se odmah snašla i sprijateljila s mačkom, pa se s apetitom naručkala.

(dddkursk.ru)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track