DOK ONA PODRŽAVA TRAMPA, SIN JOJ VRŠLJA: Najstariji sin Sare Pejlin uhapšen zbog porodičnog nasilja
Foto: AP I Printscreen

Pijan pretio devojci

DOK ONA PODRŽAVA TRAMPA, SIN JOJ VRŠLJA: Najstariji sin Sare Pejlin uhapšen zbog porodičnog nasilja

Planeta -
Najstariji sin bivše republikanske kandidatkinje za potpredsednicu Sjedinjenih Američkih Država Sare Pejlin uhapšen je zbog svađe sa devojkom tokom koje je zaptretio da će se ubiti automatskom puškom AR-15, navedeno je u sudskim dokumentima.

Trek Pejlin (26) je optužen za napad, mešanje u izveštaj o porodičnom nasilju i posedovanje oružja u alkoholisanom stanju tokom incidenta koji se u ponedeljak tokom noći u porodičnoj kući njegovih roditelja u Vasili, na Aljasci, prenele su agencije.

Prema sudskim dokumentima, Trekova devojka je pozvala hitnu službu 911 i prijavila da je muškarac udario po licu u trenutku dok je kod sebe imao oružje. Nešto kasnije, muškarac koji se predstavio kao Trek Pejlin nazavo je istu službu i rekao da je ženska osoba koja je pozvala 911 pijana. Kada je policija stigla, Trek nije "želo da sarađuje sa njima, bio je ratoboran i izbegavao je da odgovara na pitanja", stoji u sudskim dokumentima.

Policija nije odmah mogla da pronađe žensku osobu, koja je prijavila incident i s obzirom na Trekovo intezivno ispoljavnje neprijateljstva, stavili su mu lisice. Nešto kasnije, policija je pronašla nejgovu devojku koja se krila ispod kreveta na gornjem sprtu u kući. Ona je izjavila da se uplašila da bi Trek mogao da puca na sebe, otrčala je u kuću i sakrila se ispod kreveta. Inače, Trek Pejlin je služio u Iraku.

(Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track