(VIDEO) ŠOKANTAN SNIMAK IZ MINHENA: Migranti u metrou napali penzionere, hvatali ih za vrat
Foto: Youtube/Printscreen

Nemci uplašeni

(VIDEO) ŠOKANTAN SNIMAK IZ MINHENA: Migranti u metrou napali penzionere, hvatali ih za vrat

Planeta -
Na Internetu se pojavio šokantan snimak koji pokazuje grupu mladih migranata koji su u minhenskom metrou napali dva penzionera.

Penzioneri su hteli da zaštite jednu ženu koju su migranti maltretirali. Jednog čoveka su azilanti držali za ruke i vređali ga, a drugog su u jednom trenutku uhvatili za vrat.

Kako se navodi, jedan od putnika je snimio ovaj incident. Sve je počelo kada je devojka odbila jednog migranta. Tada je on snažno udario po staklu prozora što nije naišlo na odobravanje ostalih putnika. Jednog starijeg čoveka migrant je lupio po glavi rugajući mu se. Nastala je prava gungula jer su ostali putnici pokušali da razdvoje penzionere i migrante za koje se navodi da su arapskog porekla.

Kada je voz stigao u stanicu, muškarac koji je snimio video je pozvao policiju. Međutim, kaže da nisu ništa mogli da urade.

Ovo je samo jedan u nizu incidenata koji su pogodili Nemačku od kako je za Novu godinu prijavljeno više stotina napada na žene u Kelnu.

Migranti se krive za sve napade, a čak su se u javnosti pojavljivali i navodi da su napadi bili unapred smišljeni.

"Osećao sam se bezbednije pre 2-3 godine. To je zabrinjavajuće i tužno. Žao mi je ljudi kojima treba pomoć, ali mnogi azilanti nemaju nikakviog poštovanja ni prema ženama ni muškarcima, pogotovo starijim, a kamoli prema našim zakonima", rekao je jedan od putnika.

(Dejli Mejl)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track