OVO BI MNOGO TOGA OBJASNILO: Evo šta su istoričari otkrili o Hitlerovom penisu!
Foto: Profimedia

Verovali ili ne

OVO BI MNOGO TOGA OBJASNILO: Evo šta su istoričari otkrili o Hitlerovom penisu!

Planeta -
Oko života i smrti Adolfa Hitlera kruže mnoge teorije i nagađanja, a tako će verovatno uvek i biti. Ali, sada su se pojavile naznake da je nacistički vođa imao popriličnih problema sa svojom muškosti

Istoričari Džonatan Majo i Ema Kregi u novoj knjizi "Hitlerovi poslednji dani: iz minuta u minut" tvrde da je Hitler imao mikropenis, piše Daily Mail.

To zaključuju iz njegovog lekarskog kartona u kojem piše da je patio od stanja poznatog kao hipospadija. Ono uzrokuje to da otvor mokraćnog kanala nije na vrhu penisa, već na korenu - a to najčešće prati i pojava mikropenisa (penisa manjeg od 7 santimetara u erekciji).

Stanje u Hitlerovim pantalonama već neko vreme zaokuplja istoričare. Poznata je teorija da je imao samo jedan testis, a dvoje istoričara potvrđuju i taj navod iz njegovog lekarskog kartona.

Takvo genitalno stanje objasnilo bi nekoliko podataka iz Hitlerove biografije. Dobro je poznat Hitlerov strah od toga da ga vide golog, a neki bi rekli i da to može biti razlog njegovog besa. Takođe, nacistički vođa nikad nije imao dece - njegov lekar, dr. Teodor Morel, propisivao mu je hormone, amfetamine i kokain kako bi podstakao njegov seksualni nagon, ali bez uspeha.

Kao u inat, navodno su Hitlera tokom života opsedale žene. Sudeći prema ovim spoznajama, uzalud su se trudile.

(Index.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja