(VIDEO) UBIJAO ŽENE, KOMADAO IH, PA HRANIO SVINJE: Ukupno ih je bilo 49, hteo sam da zaokružim na 50!
Foto: Printscr YT

Optužen za ubistvo 27 žena

(VIDEO) UBIJAO ŽENE, KOMADAO IH, PA HRANIO SVINJE: Ukupno ih je bilo 49, hteo sam da zaokružim na 50!

Planeta -

Robert Pikton, iz Kanade, koji je posedovao veliku farmu svinja, osuđen je 2007. godine za ubistvo šest žena koje su bile zavisnice i prostitutke.

Pikton koji sada izdražava doživotnu kaznu, pokupio bi devojke koje je mamio drogom. Zatim bi ih odveo kod sebe kući gde ih je silovao i ubijao. Međutim, tu nije bio kraj. Ovaj serijski ubica komadao je tela žrtava i njime hranio svinje

Iz zloglasne četvrti Lou Trek, gde su se skupljale prostitutke, nestalo je ukupno 60 žena, a nakon istrage Pikton je optužen za ubistvo njih 27, međutim osuđen je samo za šest ubistava. Devet godina kasnije, Pikton je u zatvoru uspeo da napiše memoare koje je objavio onlajn na Amazonu. U memoarima je opisao gnusna ubistva, zbog čega su javnost i porodice žrtava odmah reagovali i zbog čega je knjiga odmah povučena.

Pikton je u zatvoru priznao jednom zatvoreniku koji je u stavri bio prerušeni policajac da je ukupno ubio 49 žena i kako želi da ubije još jednu kako bi zaokružio na 50.

Ovaj iskaz je snimljen skrivenom kamerom i iskorišćen je protiv Rikamana na sudu.Iako su komšije policiji prijavljivale da se nešto čudno događa na farmi i da Rikman u frižideru čuva ostatke žrtava, tek 2002. godine, policija je prvi put privela ovog ubicu kada su u kući nađene lične stvari mnogih žena kao i 33 različita DNK uzorka.

S obzirom na to da su dokazi uništeni jer je istima hranio svinje, Pikton je na kraju bio osuđen samo za 6 ubistava.

(CNN)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track