OVOME SE NIJE NADAO: Mladić saznao u avionu da je osvojio džek-pot
Foto: Printscreen

Prijatno iznenađenje

OVOME SE NIJE NADAO: Mladić saznao u avionu da je osvojio džek-pot

Planeta -
Kada čujete svoje ime na razglasu na aerodromu to je obično alarm i znak da ćete propustiti let. Za jednog Amerikanca, ipak ovo je bilo najprijatnije iznenađenje.

Dok je pilot u toku objave pre leta prozivao njegovo ime, Erik Sedivnik koji se sa suprugom vraćao kući sa puta u Las Vegasu, nije mogao ni da sanja da će čuti veoma prijatno iznenađenje

Pilot je sa papira koji mu je predat saopštio da bi kompanija volela da uradi nešto specijalno za srećne dobitnike koji su osvojili nešto veliko u Vegasu i prozvao ovog srećnog putnika. ''Iako se niste obogatili ovde u Las Vegasu, niste osvojili džek-pot. Čestitamo, uskoro ćete postati otac!''- saopštio je pilot.

Nakon što je čuo vesti gospodin Sadivnik se rasplakao a emotivan trenutak je zabeležila njegova supruga koja je krišom snimala objavu.

Here's a MUST WATCH! A few weeks ago, my husband Eric Sadiwnyk got quite the surprise on our returning flight from Las Vegas. There aren't enough Thank You's for the crew of American Airlines Flight 607 (1/13/16) with service from Las Vegas to Philadelphia. You all helped me to pull this off seamlessly! I'm hoping if this video makes it around the internet a bit, I may be able to find the crew and Thank them again! I'll also be sending a copy to American Airlines Customer Relations. I love you Eric Sadiwnyk!

Posted by Lisa Sadiwnyk on Friday, February 26, 2016

Gospođa Sadivnik saznala je da je trudna dok je par bio na odmoru u Vegasu, i čuvala je vesti tri dana, pre nego joj je posada aviona pomogla da originalan način saopšti suprugu vesti.

(Huffington Post)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track