FOTOGRAFIJA KOJA JE OBIŠLA SAD: Imamo li zaista najmanje vremena za one koji nas najviše vole?
Foto: Twitter

FOTOGRAFIJA KOJA JE OBIŠLA SAD: Imamo li zaista najmanje vremena za one koji nas najviše vole?

Planeta -
Kelsi Harmon, studentkinja iz Oklahome, objavila je na svom Tviter profilu fotografiju koja je mnoge rastužila i naterala da se zamisle nad pitanjem: Imamo li zaista najmanje vremena za one koji nas najviše i bezuslovno vole?

Naime, Harmon se jedina od šestero unučadi odazvala večeri koju je organizovao njen deda, te je zabilježila njegov izraz lica u trenutku kada je shvatio da se ostali ipak neće pojaviti.

Deda je te večeri ispekao dvanaest hamburgera, ali je ujedno proveo i puste sate u kuhinji dok nije dovršio svoj čuveni sladoled kojeg se unuci nisu mogli zasititi u vrijeme dok su još bili mališani.

"Vreme je učinilo svoje. Nije nam više lako da se okupimo kao što smo to nekad mogli. Papav (tako ga zove) se nadao da ćemo to uspeti sada dok traju prolećni praznici i bio je zbog toga silno uzbuđen ", ispričala je novinarima Bazfida Harmon i dodala:

"Nije hteo da počne večeru, čekao je i čekao, ali je nakon pola sata odustao i uzeo jedan hamburger. Prolazili su sati, a kako se niko nije pojavljivao, tako mu je razočaranje na licu postajalo sve vidljivije. Ostala sam uz njega i na kraju smo se nas dvoje ipak uspeli dobro zabaviti".

Objava na Tviteru ipak je donela i nešto dobro jer je deka u međuvremenu dobio hiljade pozdrava iz celog sveta, a osmeh mu je već sutradan ozario lice jer mu je na vrata pokucao unuk Brok, kojeg su u sredu sprečile obaveze.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track