(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) TAKSISTU PROGANJAJU UŽASI BRISELA: Video sam dete kako plače za mrtvom majkom
Foto: Youtube/Printscreen

Zastrašujući prizori

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) TAKSISTU PROGANJAJU UŽASI BRISELA: Video sam dete kako plače za mrtvom majkom

Planeta -
Taksista Francisko Iskierdo koji se našao pred briselskim aerodromom Zaventem u trenutku eksplozija, otkrio je na kakve strahote je naišao kada je ušao unutra ne bi li pronašao sina.

Plafon je pao, a na podu, u gomili pločica sedelo je dete. Devojčica je bila prekrivena krvlju i plakala je dok je sedela na majci koja se činila da je mrtva.

"Ti prizori me proganjaju, stalno vidim tu devojčicu kako plače i plače. Ona je samo dete", kazao je Iskierdo. Policija mu je tada rekla da ne odvodi devojčicu jer će biti lakša identifikacija ako je uz majku.

Iskierdov sin je inače radio u kafiću aerodroma, i kada je bomba eksplodirala, ušao je unutra da ga potraži. Međutim, nije očekivao da će naići na zastrašujuće prizore.

Usput je pomogao povređenima da izađu napolje. Mnogi su imali velike posekotine po rukama i licu. Međutim, od njegovog sina nije bilo ni traga ni glasa. Srećom, kada se kasnije čuo sa ženom i ćerkom saopštile su mu da je mladić dobro jer je uspeo da pobegne sa kolegama i putnicima na sigurno.

(CNN)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track