(VIDEO) TRAMP OTKAČIO VOĐE STRANKE Pobediću Hilari i bez vas, uništila je silne ljubavnice svog muža
Foto: Fonet/AP

Oštro

(VIDEO) TRAMP OTKAČIO VOĐE STRANKE Pobediću Hilari i bez vas, uništila je silne ljubavnice svog muža

Planeta -

Jedini republikanski kandidat za predsedničku nominaciju kaže da mu nije ni potrebno apsolutno partijsko jedinstvo da bi pobedio rivalku iz demokratskog tabora Hilari Klinton na predsedničkim izborima, koji će se u novembru održati u SAD.

Neki od istaknutih republikanaca, među kojima su bivši predsednici SAD iz političke dinastije Buš ii nekadašnji predsednički kandidati, izjavili su da neće podržati Trampa u predsedničkoj trci, iako je on već obezbedio predsedničku nominaciju.

Tramp je rekao za američku televiziju ABC da bi "ujedinjena GOP bila bolje rešenje, ali da ne misli da stranka mora da bude ujedinjena na tradicionalan način".

Jedan od viđenih republikanaca koji je podržao Trampa je Dik Čejni, koji je bio potpredsednik države za mandata Džordža Buša mlađeg.

U međuvremenu, američki milijarder nastavlja sa optužbama na račun svoje protivkandidatkinje iz redova Demokratske stranke Hilari Klinton i njenog supruga, bivšeg predsednika SAD Bila Klintona.

Odgovarajući na kritike Hilari Klinton o njegovom odnosu prema ženama, Tramp se ponovo osvrnuo na neverstva njenog supruga Bila Klintona u vreme kada je bio predsednik SAD.

"Hilari Klinton je udata za čoveka koji je najstrašnije iskorišćavao žene u političkoj istoriji SAD. Ona je bila njegov saučesnik u tome", rekao je Tramp.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track