RADNICA AERODROMA OČAJNA: Pomogla sam porodici sa petoro dece da se ukrcaju na avion!
Foto: AP

RADNICA AERODROMA OČAJNA: Pomogla sam porodici sa petoro dece da se ukrcaju na avion!

Planeta -

PARIZ - Sonia, radnica aerodroma u Parizu je potpuno očajan jer ga progoni sedmočlana porodica kojoj je pomogao da se ukrca na avion koji se samo par sati kasnije srušio.

Porodica sa petoro dece je kasnila na let. Četiri dečaka i devojčica.

"Pojavili su se na drugom terminalu, gde ja radim. Ali Idžipt Er (EgyptAir) polazi sa prvog. Brzo sam ih sprovela na pravi izlaz", priseća se ona.

"Otac se unervozio kada ih je taksista dovezao na pogrešan terminal. Shvatili su da nemaju vremena da stignu na avion. Rekla sam mu "Ne brinite, pozvaću ih i reći da vas avion posebno sačeka vašu porodicu", kaže Sonia.

Ona ih je pozvala, a ubrzo je čula ćerkicu koja je rekla ocu "Slušaj tata, ako stignemo, stigli smo, ako ne, sačekaćemo sledeći let".

"To je scena koja mi se iznova i iznova vraća", navodi Sonia, koja i dalje ne zna da li je porodica nestala, poginiula ili ipak sačekala sledeći let.

Let MS804 koji je leteo iz Pariza za Kairo, nestao je as 56 putnika i 10 članova posade. Potpredsednik egipatske aviokompanije "Idžipter" Ahmed Adel potvrdio je da je pronađena olupina aviona.

"Ima toliko mnogo razloga zašto avion može da se sruši. Zasad nemamo objašnjenje zašto se to dogodilo. Potrebno je da nastavimo sa istragom", naveo je Adel.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track