(VIDEO) PANIČARKA ZAUSTAVILA AVION: Skidala se gola i bacala po podu
Foto: AP 24 Jan 2015

(VIDEO) PANIČARKA ZAUSTAVILA AVION: Skidala se gola i bacala po podu

Planeta -

Avion Frontier Airlinesa morao je da se okrene i stane samo nekoliko sekundi pre poletanja da bi policija uklonila uspaničenu putnicu koja se bacala po podu i skidala sa sebe odeću.

Video kog je snimio putnik na letu od Denvera u Portland pokazuje ženu koja viče putnicima, uključujući i malu decu, da će svi poginuti u padu aviona američke aviokompanije, piše Daily Mail.

U jednom trenutku žena, koja leži leđima na podu, počinje rukama da udara o vrata pilotske kabine, a zatim podiže noge preko glave i njima udara po vratima.

Incident se dogodio dok je Airbus A319 rulao po pisti, a zatim se vratio natrag na poziciju u Denverskoj međunarodnoj vazdušnoj luci, u ponedeljak ujutru po lokalnom vremenu.

Deo incidenta snimio je putnik Devin Harman, koji je zatim objavio snimak na Jutjubu.Snimak pokazuje ženu koja stoji ispred vrata pilotske kabine i žali se da “nema vazduha”, dok je stjuardesa pokušava smiriti.Mala deca se čuje kako pričaju u pozadini dok žena govori “Pašćemo”, a zatim se hvata za svoju majicu i počinje da plače.

Potom se skvrčila na podu i ispričala stujardesi pre nego što je rekla: “Vi ne shvatate da ćemo svi umreti. Ova će stvar pasti.”Pilot preko oglasa govori putnicima da budu strpljivi, a trenutak kasnije žena počinje vrišti i glavom udara o vrata kabine. Pokušava da ustane, ali je osoblje blokira i drži na podu, dalje od ostalih putnika.

Žena pita “Hoćemo li svi umreti?” i odgovora sa “OK”, nakon što joj stjuardesa kaže “Ne.”Nakon toga se žena bacila na leđa i počela da udara po vratima kabine.

Harman je ispričao medijima da se žena čudno ponašala još na aerodromu, a kada je ušla u avion pokušala je na silu da otvori i izvuče masku za kiseonik, dok avopm nije krenuo prema pisti.

“U tom je trenutku pukla i skočila sa svog sedišta, skočila preko osobe najbliže prolazu.”Rekao je da je tada prastao da snima jer je žena počela da se svlači. Nakon što je policija odvela ženu, let za Portland je nastavljen.

(Net.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track