(VIDEO) BRZA HRANA U SEVERNOJ KOREJI BOLJA OD NAŠE: Umesto testa iz pekara, jedu morske plodove
Foto: Youtube

(VIDEO) BRZA HRANA U SEVERNOJ KOREJI BOLJA OD NAŠE: Umesto testa iz pekara, jedu morske plodove

Planeta -

Jeste li se ikad pitali šta u Severnoj Koreji prodaju kao brzu hranu? Odgovor na to pitanje nudi jedan korisnik Jutjuba pod nadimkom Džejk Parker koji se sa suprugom prošetao ulicama glavnog grada zemlje pritom snimivši šaroliku ponudu.

Kako izgleda život na ulici Pjongjanga i čime se građani siromašne Severne Koreje hrane otkriva nedavno objavljeni video muškarca Džejk Parkera. On je ispričao kako su on i njegova žena muslimani te da pomno biraju hranu koju jedu.

Tako izbegavaju meso i hrane se povrćem, rižom i morskim plodovima. Potom je pokazao šta se, kad je reč o hrani, može kupiti na ulicama glavnog grada Severne Koreje, piše Daily Mirror.

Na poprilično pustim ulicama, Džejk je snimio tek nekoliko štandova i na njima tek retke mušterije. Na jednom je štandu, na kojem je ručao jedan vojnik, kupio nešto nalik sušiju.

Zatim je njegova supruga kupila nešto nalik omletu ili palačinki što se jede štapićima. Prikazuje i jedan od štandova na kojem je u plastične posude takođe upakovana hrana, ali kupaca nema.

Čini se, da severnokorejsku brzu hranu na ulici mogu priuštiti tek retki.

(Net.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track