DA BI ZADIVILI KLIJENTA: Unajmili rusku prostitutku koja zarađuje više od pola miliona evra godišnje
Foto: Profimedia

Završili na sudu

DA BI ZADIVILI KLIJENTA: Unajmili rusku prostitutku koja zarađuje više od pola miliona evra godišnje

Planeta -

Rusku prostitutku Mišela (25) navodno je angažovao bankar vodeće investicione bankarske grupacije Goldman Sač za seks sa jednim klijentom sa Bliskog istoka. Nju je unajmio izvršni direktor "Goldman Sača" Jusef Kabaj kako bi zadivio libijskog investitora pre potpisivanja unosnog posla.

U oglasu kojim se Mišela reklamira stoji: "Imam seksi obline i velik apetit za zločeste igrice". Inače ova prostitutka zarađuje više od pola miliona evra godišnje.

Ona se pojavila na britanskom Visokom sudu gde libijski investitori tuže "Goldman Sač" za 846 miliona funti izgubljenih nakon niza katastrofalnih poslovanja u 2008. godini. Investitori tvrde kako su ih iz "Goldman Sača" neprimerenim metodama naveli da ulažu kod njih, iskorišćavajući njihovu ranjivost i narušavajući poslovno poverljiv odnos.

Na sudu je navedeno da je Kabaju plaćeno da odvede Haitema Zartiju u Dubai, smesti investitora u hotel od pet zvezdica i osigura mu noć sa dve žene. Trebalo je zadiviti starijeg Zartijevog brata Mustafu, starijeg čelnika libijske investicione grupacije iz Gadafijeve ere.

Jedna od tih žena kojima je plaćeno da provedu noć s klijentom je upravo Mišela.

Ona je izjkavila za medije da "čak i ako sam ga srela, ne sećam se šta se dogodilo pre osam godina".

"Goldman Sač" odbija vezu sa ovim događajima te tvrde kako se nisu ogrešili o zakon, kao niti unajmljivali prostitutke.

(Express.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track