RODITELJI IZ PAKLA: Gazili sina (2) po glavi, udarali i terali ga da jede čili dok ga nisu ubili
Foto: Profimedia/Ilustracija

DIVLJAČKO IŽIVLJAVANJE

RODITELJI IZ PAKLA: Gazili sina (2) po glavi, udarali i terali ga da jede čili dok ga nisu ubili

Planeta -

Majka i njen dečko su pet nedelja zverski zlostavljali dvogodišnjeg dečaka – terali ga jede sušeni čili i gazili ga po glavi zbog čega je na kraju preminuo.

Singapurski sud osudio je majku Zaidah (41) na 11 godina zatvora, a njenog dečka Zainija Džamarija (46) na 10 godina robije i 12 udaraca štapom zbog smrti Muhameda Danijela Mohamada Nasea u novembru prošle godine.

Monstrumi, koji imaju i zajedničko jednogodišnje dete, priznali su teško zlostavljanje. Na mučnom suđenju, sudija je slušao kako su svakodnevno tukli i gazili dečaka, terali ga da satima stoji s rukama na glavi dok je bio obučen samo u pelene, a čak su ga terali da jede sušene čili-papričice.

Mališan je preminuo 23 novembra od krvarenja u mozgu. Na saslušanju, veštaku je trebalo desetak minuta da nabroji više od 40 teških povreda koje je pokazala autopsija.

"Više od mesec dana vas dvoje ste nemilosrdno i teško mučili dvogodišnje dete koje nije moglo da se obrani a kamoli da uzvrati. Ideja da majka koja je devet meseci nosila to dete može da počini takvo zverstvo je neshvatljiva", zgađeno je rekao sudija Bala Redo.

"Mog sina više nema", jecao je ispred suda Danijelov biološki otac, Abdul Gani nezadovoljan presudom. U trenutku kada se Danijel rodio bio je u zatvoru, a posle izlaska nije mogao mogao sa dođe do majke i sina.

(Miror)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track