NAJSREĆNIJA PORODICA NA SVETU: Tokom masakra u Nici izgubili bebu, pa je našli preko FB
Foto: Printscreen Fb

Sreća u nesreći

NAJSREĆNIJA PORODICA NA SVETU: Tokom masakra u Nici izgubili bebu, pa je našli preko FB

Planeta -

Jedna porodica uspela je da putem Fejsbuka pronađe svoju osmomesečnu bebu koju je izgubila u kolicima kada je protekle noći na popularnom šetalištu u Nici nastala opšta panika i pometnja tokom terorističkog napada u kojem je napadač kamionom gazio ljude i pri tom pucao, javljaju danas francuski mediji.

Roditelji su bebu pronašli nakon što su, koristeći haštag #PortesOuvertesNice (otvorena vrata Nica), objavili na društvenoj mreži poruku: "Izgubili smo bebu staru osam meseci.

Prijatelji iz Nice, ako ste je videli, ako ste bili tamo, ako ste je uzeli, molim vas kontaktirajte nas!" Bebu su pronašle nepoznate osobe koje su, kada su pročitale poruku, uspostavile kontakt sa roditeljima.

Roditelji su potom na Fejsbuku objavili dobru vest da je beba nađena, zahvalivši gospođi koja je bebu našla i javila im se.

Napadač je protekle noći u Nici ubio najmanje 84, a ranio više od 100 osoba, među kojima i mnogo dece, a napad je izveo dok je veliki broj ljudi posmatrao vatromet povodom nacionalnog praznika 14. jula Dan pada Bastilje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track