ČUDO: Porodila se stojeći u holu porodilišta dok je muž tražio parking!

Britanka Džesika Stabins za minut rodila devojčicu

ČUDO: Porodila se stojeći u holu porodilišta dok je muž tražio parking!

Planeta -

Rekla sam suprugu da me ostavi na ulazu dok se ne parkira. Lusi je krenula i nisam mogla da je zadržim, kaže mama

LONDON - Porođaj je jedan od najsrećnijih, ali u isto vreme i najnapornijih dana u životu svake majke. Odatle ne čudi zbog čega pripadnice lepšeg pola o porođajima međusobno razgovaraju kao muškarci o svojim danima provedenim u vojsci.Uporna bebaIskustva su različita, ali jedno od najupečatljivijih svakako ima Britanka Džesika Stabins iz Skuntorpa.Iako zvuči potpuno neverovatno, ona se porodila za manje od minuta, i to stojeći u holu porodilišta, dok je njen suprug Tom tražio slobodno mesto da se parkira.- Kad su trudovi počeli, odmah smo krenuli ka porodilištu. Dolazeći, rekla sam Tomu da me ostavi na vratima porodilišta i da se parkira - kaže Džesika, koja je s mužem, starijom ćerkom Peni (5) i malenom Lusi gostovala u TV emisiji „Gud morning, Britan“.

Ona ističe da je Lusi bila toliko uporna da se što pre rodi da nije mogla nikako da je zadrži.- Lusi je krenula i nikako nisam mogla da je zadržim. Nije bilo vremena ni da sednem - rekla je ponosna majka.Ovaj više nego neobičan porođaj snimile su sigurnosne kamere na ulasku u porodilište. Na snimku se vidi kako Džesika ulazi u hol i kako trpi velike bolove.Za trenutak se naslonila na pult i sagnula.Već u sledećem trenutku ona je spustila donji deo trenerke i iz međunožja izvukla ćerkicu. U tom trenutku na ulaznim vratima se pojavljuje Tom, koji je, ne sluteći šta se desilo, naišao na suprugu kako u naručju drži njihovo drugo dete.- Bio sam na nekoliko koraka i ponovo sam propustio porođaj - kaže Tom i nastavlja:- Džesika je bila tužna jer nisam stigao na vreme. Osećala se krivom, a ja sam bio u šoku kad sam je video s bebom jer nisam verovao da se porodila još na ulazu.Posle nekoliko trenutaka pojavila se i medicinska sestra koja je brzo uvila malenu Lusi u ćebe i s majkom je uvela u porodilište.

Srećna porodica u studiju... Tom, Peni, Džesika i malena Lusi
Srećna porodica u studiju... Tom, Peni, Džesika i malena Lusi

Trudovi u ponoć

- Tog dana sam već jednom dolazila u porodilište i doktor mi je rekao da se vratim kući jer su trudovi tek bili počeli. Oko ponoći sam se probudila i znala sam da je porođaj krenuo.Medicinska sestra Gema Hoft kaže da nikada nije prisustvovala sličnom porođaju u svojoj karijeri:- Videla sam kako se Džesika muči i da je u bolovima. Mislila sam da će izdržati, ali dok sam stigla do nje, ona je već u naručju držala bebu. Zaista neverovatno.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track