STRAVIČNO UBISTVO U OREGONU: Prebio tinejdžera i pregazio ga autom, devojka ga bodrila i navijala!
Foto: Printskrin Twitter

Monstrumi

STRAVIČNO UBISTVO U OREGONU: Prebio tinejdžera i pregazio ga autom, devojka ga bodrila i navijala!

Planeta -

Stravično ubistvo desilo se kada je muškarac pregazio tinejdžera automobilom i razbio mu glavu o izlog dok je njegova devojka stajala i navijala.

Larnel Malik Brus (19), nesrećni tinejdžer, punio je telefon ispred prodavnice u Grešamu, Oregon, kada su muškarac i njegova devojka nasrnuli na njega, ispričala je mladićeva poznanica.

Ubica Rasel Kartie (38) i njegova 35-godišnja devojka Kolin Hant, napali su mladića, a dok ga je Rasel udarao devojka je navijala "Sredi ga, dušo".

38-godišnjak je udarao mladićevu glavu u izlog prodavnice. Tinejdžer je na kraju izvadio nož kako bi se odbranio i pokušao da pobegne, ali Kartie, inače član jedne rasističke bande, jurio je Brusa iz svog džipa dok je nesrećni mladić trčao.

Pre nego što je policija uspela da stigne na lice mesta, on jestigao mladića, prekazio ga i pobegao. Policajci koji su došli na lice mesta našli su tinejdžera kako leži nasred ulice, dok mu je krv curela iz glave i ušiju. On je odvezen u bolnicu u kritičnom stanju, ali je na žalost podlegao povredama dan kasnije.

Policija je kasnije uhapsila ubice mladića koji su odmah priznali zločin. Pored ubistva, oni su optuženi i za niz saobraćajnih prekršaja.

Ubica je inače od ranije poznat policiji, a više puta je bio u zatvoru zbog različitih prekršaja.

(RT)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track