(VIDEO) VIŠE NI NA PIĆE NE SMEŠ: Sreli se slučajno u baru, a onda je ubio, isekao i spalio
Foto: Printscreen Facebook

Užasno

(VIDEO) VIŠE NI NA PIĆE NE SMEŠ: Sreli se slučajno u baru, a onda je ubio, isekao i spalio

Planeta -

Telo Žaklin Vandagrif (24) iz Teksasa pronađeno je raskomadano i spaljeno u Ejkorn Vuds parku u gradu Grejpvajn a svedoci su rekli da su videli muškarca kako stoji iznad vatre, a potom odlazi.

Telo je otkriveno nakon što su vatrogasci odgovorili na poziv i došli na mesto požara tog jutra.Televizijska stanica NBC 5 došla je u posed snimka nadzornih kamera za koju policija veruje da prikazuje studentkinju Triniti Vestern univerziteta poslednji put - živu.

Naime, Vanagrifova iz Teksasa snimljena je u dva bara u Dentonu, a snimci su napravljeni prošlog utorka uveče kada je, kako veruje policija, ona upoznala Čarlsa Brajanta, muškarca optuženog da je ubio, a potom spalio njeno telo.

Snimak prikazuje studentkinju kako šeta barom i nasumično seda pokraj Brajanta.

"Vidi se da je bar prazan i da sede jedno do drugoga, a onda su započeli razgovor", rekao je policijski izvor.Svedoci su rekli da je prvi u bar Pablik haus stigao Brajant koji je poslednjih nedelja tamo bio čest gost i da nikada nije pravio probleme.

Kada je stigao u utorak, seo je za šank, a konobari su rekli da je izgledao kao da nekoga čeka.Sat vremena nakon njega, oko 20 sati, u bar je ušla studentkinja. Konobari su rekli da su Vandagrif i Brajant bili tamo oko sat vremena, popili tek nekoliko pića i izgledali vrlo raspoloženo.

Otišli su zajedno kada je konobarica završila smenu, a nadzorne kamere pokazuju da njih troje zajedno napuštaju bar.

Kad su izašli, studentkinja je upitala konobaricu hoće li sa njima dalje popiti koje piće, a onda ih je odbila rekavši da je umorna i da ide kući.

Brajant i Vandagrif otišli su u obližnji bar Šuts and krafts, koji je takođe bio poluprazan.

STRAVIČNO UBISTVO U OREGONU: Prebio tinejdžera i pregazio ga autom, devojka ga bodrila i navijala!

Osoblje kaže da su tamo bili više od jednog sata, popili nekoliko pića, a da nisu bili pijani. Na nadzornim kamerama se vidi kako su srećni i vrlo prijateljski nastrojeni. Brajant je povremeno dodirivao njeno rame, a ona se igrala pramenom kose.

Policija kaže da su zajedno otišli oko 21.45 sati, što je Brajant u početku porekao. Rekao je da nije s njom izašao iz bara, u kom je ona poslednji put viđena živa.

Detektivi tvrde da je Brajant nakon nekoliko pića odveo Vandgrifovu u njegov dom u blizini Hasleta. Još nije utvrđeno koji je tačno motiv i tačan uzrok smrti devojke.

Njena torbica pronađena je u kanti za smeće, a mobilni još nisu pronašli.

(Jutarnji.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track