ON JE ŠOKIRAO BRITANIJU: Najmlađi silovatelj ima samo 11 godina i napastvovao je više dečaka
Foto: Shutterstock

Strašno

ON JE ŠOKIRAO BRITANIJU: Najmlađi silovatelj ima samo 11 godina i napastvovao je više dečaka

Planeta -

Dečak iz Blekpula u Lankaširu postao je najmlađi britanski silovatelj sa 11 godina pošto je priznao da je 15 puta napastvovao devetogodišnjeg dečaka

On je uhvaćen tek kada je je majka njegove žrtve čula sumnjivo šaputanje preko monitora za bebe koji stoji u sobi njenog sina.

Maloletni silovatelj sada ima 12 godina. On je zlostavljao sedmogodišnjeg dečaka, a posle njega dva puta i jedanaestogodišnjeg dečaka koji je ometen u razvoju.

Dečak je na sudu priznao da je 15 puta silovao istog dečaka. U sudnici je stajao odmah pored čuvara, a bio je lepo ošišan, obučen u košulju sa kravatom.

29. maja ove godine optuženi se igrao sa devetogodišnjim dečakom u njegovoj sobi kada je majka čula šaputanje na monitoru za bebe. Ušla je u sobi i zatekla silovatelja kako na podu napastvuje njenog sina.

Dečak žrtva, rekao je policiji da ga je drug silovao skoro svaki put kad su se igrali i govorio mu da to čuva kao tajnu.

Tokom istrage je utvrđeno da je optuženi neprikladno dodirivao i dečaka koji ima samo 7 godina.

"Procenili smo da postoji veliki rizik da dečak nastavi sa ovakvim devijantnim ponašanjem. Ponašao se slično i sa drugim dečacima. Sud smatra da je u ovom slučaju prikladna zatvorska kazna", rekao je tužilac.

Advokat odbrane Bret Čapel, ispričao je da je optuženi dečak i sam bio žrtva seksualnog zlostavljanja pre nekoliko godina, kao i da je dečak pokazao da se kaje.

( Dejli mejl)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track