UBIJ TO PSETO, ON NE ZASLUŽUJE DA ŽIVI Ćerka saudijskog kralja naručila ubistvo dekoratera u Parizu!
Foto: Profimedia

Pobegla iz Francuske

UBIJ TO PSETO, ON NE ZASLUŽUJE DA ŽIVI Ćerka saudijskog kralja naručila ubistvo dekoratera u Parizu!

Planeta -

Ćerka saudijskog kralja Salmana pobegla je iz Pariza pošto je kako se tvrdi naredila jednom od svojih telohranitelja da ubije dekoratera.

Princesa Hasa (42), ćerka saudijskog kralja, pozvala se na diplomatski imunitet od krivičnog gonjenja. Ona je, kako tvrd esvetski mediji, doslovno naredila članu svog obezbeđenja:

"Moraš da ubiješ ovog psa, on ne zaslužuje da živi."

Telohranitelj je uhapšen u Parizu, proveo je dve noći u pritvoru, a onda se potom pojavio pred sudijom. On je izjavio tokom saslušanja da je trebalo da napadne radnika (53) koji je obavljao poslove dekoratera u princezinom stanu.

Telohranitelj je ispričao da je do incidenta došlo kada je dekorater hteo da fotografiše telefonom ono što je uradio ali je to princezu razbesnelo. On je potvrdio da je reagovao tako što je sprečio radnika da fotografiše stan, i dodao da je u tom trenutku kod sebe imao pištolj, s obzriom da je vršio posao diplomatskog obezbeđenja.

Potom je princeza tzražila od obezbeđenja da pretuče nesrećnog radnika, da mu potom veže ruke i noge i da ga natera da joj poljubi stopala. Nakon četiri sata agonije radnik je izbačen napolje pod pretnjom da se nikada više ne približava ovom stanu.

Policija je potvrdila da se smatra normalnim da dekorateri i slikari fotografišu telefonom svoje delo tokom procesa stvaranja

Saudijski ralj Salman ima pet sinova i samo jednu ćerku, koja je poznata po tome da redovno posećuje Parizu gde živi poput pravog multimilionera.(EPK/Daily Mail)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track