ZAVRŠENA DRAMA NA FLORIDI: Uhapšeni napadači koji su držali taoce u Mekdonaldsu
Foto: Tviter/Larry McKinnon

Talačka kriza

ZAVRŠENA DRAMA NA FLORIDI: Uhapšeni napadači koji su držali taoce u Mekdonaldsu

Planeta -

U Mekdonalds u Lejklendu na Floridi odigravala se prava drama kada su naoružani napadači upali u restoran i goste uzeli kao taoce.

Posle nekoliko sati, svi osumnjičeni su uhapšeni, a policija je saopštila da niko nije povređen.

Kako prenose strani mediji, posle neuspele pljačke automobila, naoružani lopovi pola sata su bežali od policije, a onda su odlučili da se sakriju u obližnji restoran.

Nekolicina ljudi koja se u tom momentu zadesila u restoranu je uspela da pobegne, međutim, napadači su ostatak prisutnih uzeli za taoce.

Oko 100 policajaca se nalazi na licu mesta. Veruje se da se u objektu nalaze tri osumnjičena muškarca, međutim, policija sumnja da osoba koja tvrdi da je jedan od talaca zapravo napadač.

"Sve zaposlene smo uspeli da izvučemo, ali verujemo da se unutra nalaze još dvoje osumnjičenih. Među ljudima koji su izašli iz Mekdonaldsa se nalazio i napadač koji je tvrdio da je talac, ali se kasnije predao", rekao je šerif okruga Hilsborou.

Na licu mesta se nalaze specijalne snage i policija, a očekuje se da dođe i pregovarački tim. Za sada nema informacija da je iko povređen.

(RT)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track