(18+ VIDEO) BRUTALNO UBIO DEVOJČICU PA SNIMAO SEKS SA STRIPTIZETOM: A ima ženu i dvoje dece
Foto: Printscreen Twitter

Umobolno

(18+ VIDEO) BRUTALNO UBIO DEVOJČICU PA SNIMAO SEKS SA STRIPTIZETOM: A ima ženu i dvoje dece

Planeta -

Džon Litem (32) je divljački je ubio tinejdžerku Pejdž Doerti (15) a potom je pozvao striptizetu, i imao seks sa njom. Da zlo bude veće, sve je to snimio.

Doertijeva je bila mušterija u radnji u kojoj je radio Litem a ubio je napravivši joj 140 rana, upravo kada je svratila kod njega u prodavnicu kako bi se dogovorili o poslu koji je trebalo da dobije.

Ubica je devojku direktno ubo 61 put, a ostatak rana joj je naneo dok je pokušavala da se odbrani.Prošlog meseca pojavio se snimak koji je napravljen mobilnim telefonom a na kom se ubica vidi kako se "zabavlja" sa striptizetom, dok ga ohrabruju prijatelji.

Ovaj snimak je verovatno napravio Litemov prijatelj na momačkoj večeri. Izvor Daily rekorda rekao je da postoje dva snimka sa različitih telefona i da se čuje kako Litem sebe naziva perverznjakom.

Da zlo bude veće, Džon Litem ima suprugu i dvoje dece a na jednom od bezbednosnih snimaka se videlo kako nesrećna devojčica ulazi u radnju, ali se ne vidi da je izašla.Litam je priznao ubistvo, a sudija Lejdi Rej izjavila je da je nemoguće razmeti počinioca.

Majka ubijene devojčice Pamela Munro rekla je da ne postoji dovoljno oštra kazna

Sudija je upitala Litama da li je motiv za ubistvo bio taj što je devojčica navodno pretila da će ga prijaviti za "neprimereno dodirivanje" ako bi joj dao posao, a ona dodala da nije videla ni jedan dokaz koji bi potvrdio te tvrdnje.

Litemov advokat Ijan Duguid rekao je da Litam nije imao problem sa kontrolom besa.Inače, sigurnosna kamera uhvatila je ubicu da iznosi tinejdžerkino telo iz prodavnice i stavlja ga u gepek svog automobila, da bi ga nekoliko dana kasnije bacio u šumi.

(Daily Record)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track