Najnovije vesti

PALA NA KOLA SA 17 SPRATA I PREŽIVELA: Ali je automobil za staro gvožđe
Foto: Prinstcreen Twitter

Pokušaj samoubistva

PALA NA KOLA SA 17 SPRATA I PREŽIVELA: Ali je automobil za staro gvožđe

Planeta

Marina Lebedeva (19) pala je u Moskvi sa balkona na 17. spratu i preživela. Međutim, automobil na koji je pala je uništen.

Devojka se trenutno nalazi u teškom stanju, ali Golf 3, koji joj je spasao život, sada za staro gvožđe.Marina je oko 6.30 ujutru pala sa zgrade nakon svađe sa dečkom, javlja britanski tabloid Dejli mejl.

Svedok je izjavio da je čuo vrištanje devojke dok je padala sa oko 55 metara visine, a zatim je video telo na krovu automobila.“Samo se skotrljala preko krova na zemlju”, rekao je domar.

Otišao je po pomoć i usput zamolio dostavljače da pozovu hitnu pomoć.U bolnici su izjavili da je zadobila višestruke prelome kostiju, slomljenu karlicu i unutrašnje povrede glave pa je smeštena na intenzivnu negu.U policiji kažu da je istraga u toku.

“Marina Lebedeva nije ostavila oproštajno pismo, ali smo nakon razgovora sa njenim rođacima utvrdili da je imala probleme u privatnom životu”, navode u policiji.

Ivan Kulakov, vlasnik Golfa proizvedenog 1997. godine, rekao je da su mu komšije preneli da se devojka čitav vikend svađala sa svojim dečkom.

“Metal je metal, ali je važnije da je ona preživela”, kaže Kulakov.Marina je do nesreće išla na predavanja na moskovskom Institutu za televiziju M.A. Litovčin.Njeni profili na društvenim mrežama ukazuju da je bila aktivna 15 minuta pre pada.

(Net.hr)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...