(VIDEO) OTKRIVENE PIKANTERIJE IZ MELANIJINOG ŽIVOTA: Novi detalji pravo iz usta bliskih prijatelja
Foto: Profimedia

Uvek je znala šta želi

(VIDEO) OTKRIVENE PIKANTERIJE IZ MELANIJINOG ŽIVOTA: Novi detalji pravo iz usta bliskih prijatelja

Planeta -

Melanija Tramp je od malena želela da se bavi modnom industrijom i imala je velike snove, tvrde njene prijateljice iz detinjstva.

U najnovijoj reportaži iz rodne Sevnice BBC je obavio razgovor sa njenim drugaricama iz detinjstva i škole, kao i fotografom koji je "otkrio".

Jerca Santej, prijateljica iz detinjstva, ispričala je da je Melanija kada je imala 16 godina odlučila da bude dizajner."Imala je tačnu ideju šta će biti i to je neverovatno za jednu tako mladu devojku. Tako da sam znala da će napraviti nešto posebno", rekla je ona.

Nenad Bedek, drugarica iz škole, kaže da Trampova nije nikada govorila o tome da će postati model.

"Ali znala je da će biti deo modne industrije. Uvek sam znala da je ovaj grad suviše mali za nju", ispričala je ona i dodala da je Melanija često gledala modne magazine koje je njena majka donosila i da je želela "da vidi svet".

U reportaži se govori i da je Trampova "otkrivena" dok je čekala da se nađe sa prijateljem a modni fotograf Stane Jerko ispričao je kako je zapazio.

"Napuštao sam jednu modnu reviju kada sam je video na ogradi van hola. Odmah mi je zapala za oko jer je bila veoma vitka. Imala je savršene mere, zaista je prelepa", ispričao je on.

Trampova nije posetila Sloveniju još od 2002. godine ali nije zaboravila svoj kraj.

Bivša mis Slovenije Natasa Pinoza ispričala je kako je srela Trampovu na "Mis sveta" u Los Anđelesu."Ona je došla da se pozdravi sa svim takmičarkama. Bila sam spremna da s njom razgovaram na engleskom, ali ona je pričala na slovenačkom. Bila sam pomalo šokirana, jer to nisam očekivala", rekla je Pinoza.

(E.P.K.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track