Drogirani kanibal jeo beskućniku i oči

Šokantno

Drogirani kanibal jeo beskućniku i oči

Planeta -
Napadač Rudi Eugen izgrizao je celo lice beskućniku pre nego što je stiga policija

MAJAMI - Drogirani kanibal Rudi Eugen (31) pojeo je beskućniku Ranaldu Popu (65) gotovo celo lice pre nego što su ga policajci ustrelili sa šest metaka! Šokantni napad, koji je trajao čak 18 minuta, zbio se pre tri dana u Majamiju, a sve su snimile i policijske kamere.

Dejli mejl sada je objavi nove šokantne detalje kanibalskog napada. Lekari kažu da su žrtvi, Ronaldu Popu bila izgrizena usta i obrazi, a kanibal je čak grizao i oči! Doktor Pol Adams, iz bolnice Džekson Memorijal u Majamiju, kaže da ovo nije prvi slučaj nekontrolisanog ponašanja osoba koje su konzumirale novu drogu - pojačani LSD. - Ako neko uzme ovaj narkotik, a zatim se okupa u slanoj vodi, njihova temperatura raste pa počnu da se skidaju i postaju agresivni. Tada uglavnom napadaju zubima - kaže lekar.Takve osobe čak i policija može veoma teško da savlada, a kamoli lekari.

U međuvremenu Njujork dejli njuz pronašao je fotografiju beskućnika Ronalda Popa. On je kao mlad bio student na prestižnom univerzitetu u Njujorku. Posle studija radio je u srednjoj školi Stejvesant, ali nejasno je kako je postao beskućnik, koji je godinama bio na ulicama Majamija.

Inače, na novom snimku se vidi da se Popo miče kada je došla hina pomoć. Istražioci su u međuvremenu otkrili da je napadač, Haićanin Rudi Eugen bio na žurci na plaži, a zatim je krenuo kući pri temperaturi većoj od 32 stepena. Policija je ubila Eugena sa šest hitaca jer nije prestajao da grize beskućnika Ronalda Popa, koji je u bolnici i još uvek u kritičnom stanju.

http://www.youtube.com/watch?v=KHz9s2f2SBk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track