RODITELJI IZ PAKLA: Terali je da ima seks sa njima, posle 20 godina suočila se sa zlotvorima
Foto: Youtube/Printscreen

Uništili joj život

RODITELJI IZ PAKLA: Terali je da ima seks sa njima, posle 20 godina suočila se sa zlotvorima

Planeta -

Amanda je devojka koju su kao dete roditelji primoravali da ima seks sa njima, a u emisiji kod Doktor Fila (Dr Phil Snow) se suočila sa svojom majkom koja sada tvrdi da mrzi samu sebe.

Poslednja emisija dr Fila bila je vrlo potresna i srceparajuća jer su govorile ćerka koja je trpela užasno nasilje i njena majka koja je otvoreno rekla da su je, kad je imala 11 godina, nalivali alkoholom kako bi je naterali da ima seks sa njima.

Prošlo je 20 godina od strašnog zločina, a Amanda je sad ispričala jezivu priču kako su roditelji pravili njene seksi fotografije i snimali kad su imali seks kako bi te kasete dalje prodavali.

"Znam da sam donosila pogrešne odluke. Da li se u paralelnom univerzumu događa da majka gleda kako njena ćerka ima seks sa svojim ocem?", rekla je majka Džastin.

Roditelji Džim i Džastin, Foto: Youtube/Printscreen
Roditelji Džim i Džastin, Foto: Youtube/Printscreen

Amanda je na to samo rekla da joj je nevinost nasilno ukradena. Džastin i Amandin otac Džim su 1996. godine optuženi za seksualno zlostavljanje i iskorišćavanje tada 13-godišnje ćerke i oboje su se na sudu izjasnili kao krivi. Dobili su zatvorsku kaznu od 20 godina.

"Roditelji su me terali da imam seks sa njima. Džastin bi mi, imajući seks sa mojim ocem, pokazivala šta treba da radim kako bih uživala u seksu", rekla je Amanda.

Majka kaže da mrzi samu sebe, Foto: Youtube/Printscreen
Majka kaže da mrzi samu sebe, Foto: Youtube/Printscreen

Kada bi njeni roditelji dobili šta su želeli, sve bi se vratilo u normalu. "Posle svega noć bi postala normalna. Jela bih nešto slatko, oprala zube i otišla na spavanje", objasnila je Amanda i dodala da su joj zabranili da ikome otkrije njihovu tajnu.

Amanda kaže da joj je, iako je prošlo 20 godina, teško da prihvati da su izašli iz zatvora. Rekla je da se ne seća da joj se Džim ikada izvinio za to što se desilo, da je pokušao da stupi u kontakt sa njom preko Fejsbuka, ali da je bio toliko manipulativan da se dalja komunikacija završila.

Ipak je htela da se suoči sa svojom majkom jer je ona navodno odbila da shvati koliko je njena uloga bila značajna u tom zlostavljanju.

Amandin otac Džim je nazvao Džastin lažovom i rekao da je ona rado učestvovala u tim ogavnim radnjama. Najavio je da će i on doći kod Doktora Fila u emisiju i da će tamo objasniti zašto je upražnjavao seks sa sopstvenom ćerkom.

(Mirror)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track