TALAS NASILJA U SAD: Upucana četiri policajca
Foto: Reuters

Sukob širom Sjedinjenih Država

TALAS NASILJA U SAD: Upucana četiri policajca

Planeta -

Policajci su upucani u San Antoniju u Teksasu, Sanibelu na Floridi, Sent Luisu i Gledstonu u Misuriju, saopštila je lokalna policijska uprava

SAN ANTONIO - Jedan policajac je stradao, a tri su ranjena u naizgled nepovezanim napadima vatrenim oružjem u četiri grada u SAD.

Policajci su upucani u San Antoniju u Teksasu, Sanibelu na Floridi, Sent Luisu i Gledstonu u Misuriju, saopštila je lokalna policijska uprava.

Policija u Teksasu traga za osumnjičenim za ubistvo policajca Bendžamina Markonija (50), dok je ovaj sedeo u patrolnim kolima, i ponudila je nagradu od 10.000 dolara za bilo kakvu informaciju. Drugi policajac upucan je na Floridi, a policija je uhapsila osumnjičenog, za koga sumnjaju da je odgovoran i za seriju zločina prethodnih dana u toj oblasti. Ne zna se šta je sa osumnjičenim za pucnjavu na policajca u Gledstonu, koji je van životne opasnosti.

Kako prenosi AFP, pucnjave u nedelju desile su se oko pet meseci nakon što je upucano pet policajaca u Dalasu i troje u Baton Ružu u Luizijani.E.K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track